Hvordan man korrekt høj basisk vand

11/07/2011 by admin

Hvordan man korrekt høj basisk vand

Du kan finde mange forskellige skoler til at tænke om nødvendigheden af at alkalize eller at alkalize din vand. Skaberne af vand-ioniserende systemer som Kangen hævder at alkalizing dit vand kan medføre dramatiske forbedringer i dit helbred. Andre medicinske fagfolk kalder disse teorier langt ude i bedste fald.

Alligevel kan der være fordele at korrigere din high-alkalisk vand. Vand med en syrlig pH har anti-bakteriel og anti-mikrobielle egenskaber. Undersøgelser har fundet, at tranebær, der indeholder ascorbinsyre, kan være gavnligt som en forebyggende for sygdomme som urinvejsinfektioner. Hvis du søger at forsure dit vand, og således rette sin høj alkalinitet, er der en enkel, omkostningseffektiv måde at gøre det.

Instruktioner

• Hæld den ønskede mængde af alkalized vandet i en vandbeholder. Måle mængden af vand i kopper.

• Foranstaltning 1 tsk eddike for hver kop vand. En kop vand opfordrer til en tsk eddike, 10 kopper vand kræver 10 tsk eddike og så videre.

• Smag vand-blanding. Eddikesyre i eddike kan gøre vandet smager lidt ud, men det er hvordan du får sure vand den nemmeste og billigste måde muligt.

• Gå videre til brug af tranebærsaft som din syre, eddike smag virker ikke for dig. Har til formål at få tranebærsaft, der ikke indeholder tilsat sukker. Almindelig tranebærsaft kan være svært at drikke, men det er derfor du skære det med en kop vand pr tsk. Hvis du finder noget problem med 1 tsk pr kop, kan du endda flytte op til 1 tbsp. pr kop, for endnu mere surt vand.

Tips & advarsler

  • Har din vand testet. Lokale konsulenttjenester og community colleges har ofte tjenester at teste jord og vand i dit hjem. Hvis de finder noget uden for normal rækkevidde, vil de ofte have forslag til lokale ressourcer til at henvende sig til, at få den opgave nagelfast.
  • Hvis du har alvorlige helbredsmæssige problemer, og du tror det kunne være på grund af det vand, du drikker, er det bedst at søge råd hos en sundhedsperson. Du oplever muligvis nyresygdom eller nogle andre alvorlig lidelse, der ikke er let korrigeres ved at ændre, hvad du drikker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com