Sociologiske problemer i EMS

10/07/2011 by admin

Emergency Medical Services (EMS) er en af de vanskeligste positioner inden for det medicinske samfund. Mange EMS arbejdere får ingen løn og, endnu, skal være højt uddannede og arbejde i mange timer. Kompetence af EMS besætninger ofte gøre forskellen mellem liv eller død af en patient. Stressniveauet er højt og omsætningen er endnu højere. Den stigende betydning af EMS i den medicinske samfund har givet anledning til mange centralt vigtige sociologiske spørgsmål.

Personale

Det største problem for EMS er i dag manglen på interesseret personale og den høje sats af omsætning for EMS arbejdstagere. EMS landarbejdere modtager kun sjældent løn. Endnu, er det vigtigt for EMS til at arbejde til sin fulde kapacitet, fastholdelse af dygtige medarbejdere og frivillige. Faktum er, at manglende investeringer i EMT lønninger og ydelser har trykket antallet af arbejdstagere, der er interesseret i denne form for uddannelse. Sociologisk, kan sundhed af et samfund være alvorligt skadet, hvis dette særlige problem ikke er behandlet. Det største problem er, at EMS arbejde er høj stress, og der er lidt løn eller belønning involveret.

Patienter

En af de store belastninger af en EMS job beskæftiger sig med patienter, der er voldelige, usamarbejdsvillig eller smitsomme. Dette er en væsentlig årsag til EMS udbrændthed. Den sociologiske spørgsmål her er hvad omfang er EMT arbejdstagere forpligtet til at arbejde med disse mennesker? Der er kun så meget tid til at forklare de store spørgsmål til en patient i en nødsituation. Der er også ingen forpligtelse for EMS arbejdstagere til at engagere sig i situationer, hvor de føler sig truet. For at mindske stress og udbrændthed af EMS arbejdstagere, samfundet som helhed bør give EMS fordel, at tvivlen når der beskæftiger sig med usamarbejdsvillige patienter.

Nonresuscitation

Spørgsmålet om nonresuscitation er både en etisk og sociologiske problem. EMS retningslinjer stat, at patientens autonomi skal respekteres, først og fremmest med det forbehold, at patienten skal være mentalt kompetente i forbindelse med nødsituationen. Der er ingen tid til nærmere drøftelse i en nødsituation. EMS arbejdstagerne generelt ignorere de verbale udtalelser af pårørende. Kun dem med fuldmagt kan træffe denne beslutning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com