Hvordan til at placere under fødslen

09/16/2011 by admin

En god stilling under fødslen reducerer smerte og bringer trøst til den gravide mor. Mange positioner kan fremskynde arbejdskraft. Der er ingen magiske labor holdning. Du kan have til at prøve flere forskellige positioner eller veksler mellem positioner.

Instruktioner

• Brug semi-siddende position hvis du vil åbne op bækken og fremskynde arbejdskraft proces. Semi-mødet hjælper også din fødsel ledsageren at have et godt overblik over mellemkødet. Gøre semi-siddende stilling på en seng eller en sofa. Brug puder til at støtte din ryg. Wrap dine arme og hænder omkring knæene.

• Rock dit bækken, når du er på alle fire. Denne holdning hjælper til at lindre rygsmerter. Det hjælper også til at guide din baby til fødslen holdning. Brug puder til at støtte knæ og hænder. Du kan skifte mellem vuggende hoften fra side til side og front til bag. Du kan også bruge en fødsel bold for denne holdning. Første, resten dit bryst og arme på bolden. Derefter knæ ned og rock.

• Hugsiddende stilling kan bidrage til at åbne dit bækken og give en sti for barnet at gå gennem fødselskanalen. Hugsiddende stilling tager fordele af tyngdekraften til at flytte barnet til positionen fødsel. Du kan gøre denne holdning alene eller med hjælp fra din partner.

• Spørg din partner til at hjælpe, hvis du ønsker at Dingle. Svarende til hug, dinglende bruger tyngdekraften til at hjælpe levering af din baby.

• Resten af liggende på din side. Denne hvilende holdning hjælper til at få ilt til din baby. Det er også det foretrukne position, hvis du tager smertestillende medicin eller har forhøjet blodtryk. Sætte en pude mellem dine ben.

• Prøv en holdning til i det mindste få sammentrækninger. Skifte til en ny position, hvis det ikke virker. Situation spurgt du måske af din sygeplejerske til at gøre en bestemt position for at lette arbejdskraft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com