Hvordan til at opnå vægttab, hvis du ikke kan udøve

10/08/2011 by admin

Hvordan til at opnå vægttab, hvis du ikke kan udøve

Vægttab er et ømt emne, højre? Du ønsker at tabe sig men du kan ikke udøve. Måske du har været skadet i en ulykke eller måske du er for tung til sikkert udøve. Du kan føle som om det er en håbløs situation. Du skal (eller vil) at tabe sig, men uden at kunne komme på løbebåndet eller ramt at gå spor, du tænker, du bliver nødt til at bo størrelse og vægt, du er lige nu. Det er ikke sandt. Til at hoppe starte dit stofskifte, bremse din appetit, og begynde at smelte disse pund væk, alt du skal gøre er Følg trinene henvender jeg nedenfor. Ved at bruge et par dollars og afsætte lidt tid og fleksibilitet i din daglige regime, vil du se resultater, skal du springe ned vej af vægttab succes!

Instruktioner

• Tag pen og papir og skrive ned dine mål. Hvis du har en visuel af hvad du ønsker at opnå, vil det hjælpe dig med at holde fokus og lykkes for at tabe. Også nedskrive fordele af vægttabet. Nedskrive alt andet du synes om. Det kunne også være fordelagtigt at holde en fødevare journal. Se hvad du putter i munden kan være en stor wake up call og hjælp du nå dit vægttab mål.

• Gå til helsekostforretning. Købe økologisk æblecider eddike med mor. ("Mor" betyder blot, at eddike ikke er behandlet og levende enzymer forbliver intakt.) Dette vil koste mellem $3 og $5. Ikke en kæmpe investering for noget så dyrebare som dit helbred og selvværd. (Ikke alle lider lavt selvværd fra overvægt. Men hvis du er, vil du indse, at tilbringe et par dollars til at føle bedre om dig selv er en lille pris at betale). Hvad vil de gøre med økologisk æble cider eddike, spørger du? Du skal drikke det hver dag, religiøst, for at dæmme op for appetitten, fremme en sund tarm, give dig glødende hud og begynde at smelte fedt ret off din krop!

• Opskrift for økologisk æble cider eddike vægt tab drink:

Læg 1 tsk økologisk æblecider eddike i 4-8 ounce af vand. Tilføje1 pakke af Stevia Balance pakke. (Stevia Balance er en sunde, naturlige sødemiddel, der hjælper balance dit blodsukker og kan hjælpe dig tabe sig). Tilføj ice hvis du ønsker indkvartering, omrøres og nyde! (Det er ens i smag til saftevand, idet tartness af eddiken balancerer ud med sødme af Stevia.)

Skiftevis, hvis du foretrækker varme drikke kan du tilføje 1 tsk økologisk æble cider eddike til en kop varmt vand og en støvregn af (rå) honning eller Stevia Balance pakke.

• Mens du er på helsekostforretning, afhente en kasse med økologisk grøn te. Gør dig selv en kop varm te hver morgen før du spiser. Du kan også drikke det (varmt eller koldt) hele dagen. Flere kopper pr. dag er helt sikkert. Det vil bremse din appetit, hjælpe smelte væk fedt, hjælpe dit stofskifte, og også hjælper med at bekæmpe kræft og sygdom!

• Gå til købmanden. Vælge dine foretrukne grøntsager. Ikke kan lide grøntsager? Prøv mindst én eller to. Arbejde i rå fødevarer når det er muligt. Ved at begrænse dit indtag af forarbejdede fødevarer og drikkevarer, vil du opdage, at pounds kommer ud meget lettere.

• Begynde at spise økologisk, omega æg. Disse er en vidunderlig kilde til protein, der er rige på næringsstoffer og vil hjælpe med dit hjerte, hud, hår og generelle sundhed. Hvis du spiser en sund protein til morgenmad - som et økologisk, omega æg - vil du opdage, at din appetit er afholdt ganske pænt indtil frokosttid. De fleste mennesker, der spiser æg til morgenmad føle sig mere energisk i hele om morgenen.

• Være kreativ med snacks, frokoster og middage. Bland grøntsager med proteiner. Mellemmåltid om rå nødder og frø. De er mættende, nærende og sundt for dig!

Tips & advarsler

  • Følg disse tip dagligt, at eliminere så mange forarbejdede fødevarer og drikkevarer som muligt for de bedste resultater.
  • Jeg er ikke en registreret diætist eller medicinsk professionel. Råd, der gives i denne artikel er fra min egen erfaring. Jeg har med held mistet over 100 pund - uden at være i stand til at udøve på grund af sygdom og operationer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com