Hvad er kollagen Protein & dets næringsværdi?

03/04/2015 by admin

Kollagen er et protein, der findes i muskler og bindevæv fra dyr. Hydrolyseret kollagen protein kosttilskud er typisk lavet af knogler og hud af køer, heste eller svin.

Protein kvalitet

Kollagen er ikke en komplet protein, fordi det mangler i aminosyren tryptofan. Et Protein fordøjelighed korrigeret aminosyre Score (PDCAA) af en komplet protein er 1,0. Kollagens PDCAA score er 0,08.

Aminosyre indhold

Kollagen er højest i aminosyrer glycin og prolin. Glycin frigiver ilt til cellerne. Prolin er vigtigt for et velfungerende af led og sener.

Kalorier

Kollagen protein kosttilskud indeholder 15 g protein per portion. Hvert gram protein giver 4 kalorier, bidrager 60 kalorier samlede.

Vitaminer og mineraler

Mange protein kosttilskud har vitaminer og mineraler tilføjet. De mest almindelige vitaminer tilføjet er B-vitaminer, som er afgørende for energi og metabolisme. Cholin kan også tilføjes for at øge lipid metabolisme.

Fordelene ved kollagen Protein

Mens kollagen protein ikke kan bruges som en eneste kilde til protein, en 24-ugers undersøgelse fra tidsskriftet aktuel medicinalforskning og mening fundet, at kollagen-hydrolysat kan være gavnligt for patienter med smerter på grund af slidgigt.

Er der vegetariske kilder til kollagen?

De fleste kollagen protein kosttilskud er fremstillet af animalsk væv. Men nogle produkter, som bruger agar (tang) som en kilde til kollagen ville være velegnet til vegetarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com