Er ringen for ørerne et tegn på forhøjet blodtryk?

07/05/2015 by admin

Klinisk kendt som hypertension, kalder mange højt blodtryk den tavse dræber. Omtrent kender en tredjedel af folk med forhøjet blodtryk ikke det. Hypertension er en række symptomer, der præsenterer sig selv i nogle tilfælde, ringen for ørerne, klinisk kendt som tinnitus, er sjældne, men mulige tegn på hypertension.

Tinnitus

Tinnitus er en lyd høres af de enkelte, der har ingen ekstern kilde. Tinnitus kan være kortsigtede eller sidst i lange perioder. I milde tilfælde patienter høre ringmærkning kun i rolige omgivelser. Patienter med mere alvorlige tilfælde høre ringmærkning i alle betingelser.

Årsager til Tinnitus

Almindelige årsager omfatter til Tinnitus er øre problemer, såsom en infektion i øret, udenlandske materiale i ørerne eller skader. Andre årsager består af koffein, alkohol eller brug af ulovlig narkotika. Stress spiller også en rolle i graden af tinnitus. Ifølge healthline.com med hjemmeside er det undertiden et symptom allergier, anæmi eller højt blodtryk.

Hypertension

De fleste mennesker har ingen symptomer på forhøjet blodtryk. Registrering sker under rutinemæssige lægeundersøgelser eller som en del af den medicinske workup gjort under en eksamen for andre lidelser.

Malign Hypertension

Definitionen af malign hypertension er forhøjet blodtryk, hvor de lavere tal, diastoliske blodtryk, er større end 140 mm Hg. Det er forbundet med hovedpine kvalme og svimmelhed. Det kan skade hjerte, nyre og hjerne.

Søge lægehjælp, hvis

Søge lægehjælp øjeblikkeligt, hvis ringen for ørerne fortsætter, bliver værre eller er ledsaget af svimmelhed, kvalme eller svimmelhed. Lægen vil køre test for at diagnosticere problemet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com