Toksicitet af Nag Champa

10/26/2013 by admin

Toksicitet af Nag Champa

Nag Champa er røgelse fra et træ hjemmehørende i Sydasien. Der er ingen beviser, at ren Nag Champa er giftige, men produkter, der markedsføres som havende sin aroma ofte har proprietære ingrediens lister. Selvom usandsynligt, kan disse produkter indeholde giftige elementer; røgelse røg er også kendt for at være giftige.

Ingredienser

Den oprindelige duft af Nag Champa er Peela Champa (Michelia champaca) træ, en evergreen med gule eller orange blomster. Detailhandlere kan annoncere andre ingredienser som halmaddi, en harpiks afledt af Tree of Heaven (Skyrækker-slægten malabarica).

Toksicitet

Champa ekstrakt, anvendt medicinsk i Indien, fandtes ikke for at være giftig, selv i høje doser, i laboratoriemus. Skyrækker-slægten, på den anden side indeholder kemikalier af en klasse, der er kendt for at indeholde mange giftstoffer.

Andre ingredienser

Navnet "Nag Champa" kan anvendes vilkårligt på forskellige duftende sæber, olier og røgelse blandinger med ukendt ingredienser. Forbrugerne kan forvirre Nag Champa med andre ingredienser, der kan have skadelige egenskaber.

Røgelse røg

Afbrænding af røgelse udgivelser kemikalier kaldet polycykliske aromatiske kulbrinter, der har været forbundet med lungekræft. Tunge eksponering for Nag Champa røgelse røg kan forårsage en toksisk reaktion eller øget kræftrisiko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com