Bivirkninger af No2 Hemodilator

06/20/2010 by admin

Bivirkninger af No2 Hemodilator

NO2 Hemodilator er en af mange styrketræning kosttilskud designet til at øge styrken præstationer og øge muskel masse. NO2 Hemodilator hævder, at langvarig narkotika brug fører til større gevinster i styrke træning ydeevne, øget muskel masse og øget forekomst af fast-spjæt muskler. Samlet set synes NO2 Hemodilator ikke at være anderledes end andre nitrogenoxid kosttilskud i form af gavnlige gevinster og mulige bivirkninger.

Funktion

NO2 Hemodilator virker som en nitrogenoxid og kreatin supplement. Ligesom de fleste nitrogenoxid kosttilskud, vil brugere opleve en stigende følelse og evne til at udføre deres styrketræning på en større intensitet i en længere periode. Nitrogenoxid opnår denne følelse af dilatere blodkar. Dermed kan en større mængde af ilt og næringsstoffer transporteres til arbejdende muskler.

Bivirkninger

Der er ingen officielt konstaterede bivirkninger for NO2 Hemodilator. Fordi det er en nitrogenoxid og kreatin supplement, har det dog sandsynligvis muligt milde bivirkninger, der svarer til dets konkurrence. Disse kan omfatte diarré, hovedpine og kuldkaste mave. For at hjælpe mod handle disse mulige bivirkninger, anbefales det at holde godt hydreret, når du tager NO2 Hemodilator

Overvejelser

Som nævnt i Supplementwarehouse.com, hævder NO2 Hemodilator at opretholde vedvarende niveauer af nitrogenoxid i skeletmuskulatur systemet. Produktet hævder at have en proprietær levering system, der giver mulighed for hemodilation, eller en stigning i blodkar diameter, der varer hele dagen lang. Dette giver brugerne en længerevarende forhøjet følelse og evnen til at træne stærkere og længere.

Statistik

Ifølge Bodybuildingforyou.com, er ingen kliniske forsøg eller undersøgelser blevet gennemført for at understøtte erstatningskrav fremsat af NO2 Hemodilator. Det menes at være ikke bedre eller ikke værre end de gennemsnitlige nitrogenoxid kosttilskud, som er let tilgængelige for køb. Dette betyder imidlertid, at NO2 Hemodilator vil give dig med en øget følelse og evnen til at arbejde hårdere og længere, men ikke specifikt at føre til øget muskel masse eller øget fast-spjæt muskler.

Sikkerhed

På grund af manglen på undersøgelser udført på nitrogenoxid kosttilskud, vides det ikke, præcis hvad den optimale dosering er, og hvad kan opstå, hvis man tager en stor ensartet dosis. Det er bedst at følge NO2 Hemodilators dosis instruktioner, som er afhængige af brugerens vægt. At tage store doser umiddelbart vil sandsynligvis resultere i diarré, kvalme og hovedpine. De fleste supplement eksperter opfordrer brugere til at starte med en lav dosis og øge dosis gradvist hver uge mens at være opmærksomme på virkningerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com