Måder at bruge vedvarende i stedet for ikke-fornyelige ressourcer

01/01/2012 by admin

Måder at bruge vedvarende i stedet for ikke-fornyelige ressourcer

Selv om de mere katastrofale bivirkninger af planetens økonomiske krise (f.eks. klimaændringer og øget naturkatastrofer) synes at tage center fase i den nationale debat om spørgsmålet, er ansvarlig forvaltning et vigtigt værktøj både regeringer og enkeltpersoner kan bruge til at hjælpe med at forhindre potentielle kriser. Ved at gøre trinvise ændringer i dit eget liv, kan du sørge for du er en del af løsningen på problemet.

Shopping og opbevaring

Du har sikkert bemærket en øget tryk mod lærred, genanvendelige shopping poser, snarere end plast eller papir dem du normalt bruger på købmand. Ud over at gemme detailhandlere falder betydeligt beløb af penge hvert år, reduceret plast forbruget på tværs af nationen drastisk hvis folk begynder at bruge disse poser massevis. Ud over denne løsning, kan du vælge for at købe mere robuste, genanvendelige plast beholdere til opbevaring af fødevarer i dit hjem, snarere end pakning dine emner i engangs aluminium folie og papir poser.

Hjem udrustning

Indtil regeringen konverterer elnettet til all-vedvarende ressourcer, er en af din eneste middel til at fjerne dig selv fra sit store carbon footprint outfit dit hjem med vedvarende ressource magt. Hvis indkomst ikke er et problem, kan du købe solpaneler til dit hjem eller installere en vindmølle til at generere din egen magt fra solen og vinden, henholdsvis. En billigere måde at mindske deres afhængighed af ikkefornybare ressourcer er at installere en regnvand samling tank. Selv om dette vand ikke vil være sikkert at drikke, kan du vand planter og endda brusebad med det, gemme potentielt tusindvis af gallon vand om året.

Spise lokalt

En ofte overset årsag til råolie forbruget vedrører transport af fødevarer. For eksempel, hvis du finder et æble fra New Zealand på din købmand, bør du overveje at det skulle tage en lang, trans-Pacific flyvning inden kældermandens hylde, som brændte en masse CO2 i processen. Spise lokalt dyrket fødevarer vil reducere din individuelle kulstof ansvar. Lokalt dyrkede fødevarer er i sagens natur vedvarende, eftersom gunstige, regionale vejrforhold resulterede i det at være dyrket i nærheden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com