Hibiscus kur mod Hepatitis

03/29/2013 by admin

Tropiske Hibiscus Sabdariffa L (Roselle) i rød te, Kina Rose, rød Sorrell og Jamaica te har været anvendt medicinsk i århundreder. Hepatitis er betændelse i leveren fra blod bårne patogener eller alkoholmisbrug. Hibiscus blade og blomster udviser stor antioxidant aktivitet og antibakterielle egenskaber, der kan sænke levertoksicitet. Kemikalier i hibiscus menes at dræbe bakterier og orme, men Food and Drug Administration har tilstrækkelige beviser til at vurdere dens effektivitet.

Aktive ingredienser

Forskere i Canada, Hong Kong, Indien, Japan, Thailand og USA har analyseret Hibiscus plante og isoleret flere forbindelser med medicinske egenskaber. Phenol syre eller Protocatecuic syre i Hibiscus blomst viser antioxidant, anticancer og antihepatocyts evne i eksperimenter på dyr og mennesker. Anthocyaniner i pigmenter fra blomsterblade støtte i protein oprensning. Flavonoider findes i rød, blå og lilla blomst pigment mangler keton ilt i en stilling. De reagerer og nedbryde lipider. Hibiscus blomster indeholder en høj koncentration af ascorbinsyre (Vitamin-C).

Hepatitis C

Hepatitis C er en infektion i leveren forårsaget af en blod båret patogen, et RNA-virus. Hepatitis er betændelse i leveren fra blod bårne patogener eller alkoholmisbrug. Sværhedsgraden af leverdysfunktion varierer og leveren har evnen til at regenerere sig selv. De store roller i leveren er stofskiftet, plasma proteinsyntesen, hormonproduktion og afgiftning.

Angst, træthed, depression, mental forvirring og hukommelsestab forstørre de fysiologiske symptomer. Smerter, abdominal hævelse, hovedpine, feber, gigt, og vertigo og søvnløse nætter karakterisere avancerede Hepatitis C.

Plantelægemidler behandling

Urteekstrakter har altid været brugt i behandlingen af leversygdom. Naturlægemidler produkter indeholder kemisk definerede komponenter, der kan beskytte leveren mod oxidative skader, fremmer eliminering af den leverbetændelse virus, blokere fibrogenesis (arvæv dannelse) eller hæmme tumorvækst. De forbindelser, der oxiderer lipoproteiner fundet i hibiscus blomster kan hjælpe leveren i proteinsyntesen. De aktive molekyler skal isoleres aktiverer rationel klinisk brug af agenter. Flavonoider indeholder potent hepatotoksiske alkaloider med dokumenteret antioxidative, antifibrotic, antiviral eller anticarcinogenic egenskaber, der kan tjene som passende primære forbindelser for effektive og målrettede hepatotropic narkotika, narkotika, at fodre på den leverbetændelse virus.

Hibiscus

Anthocyaniner cyanidin og delphinidin, som isolerede fra pigmenter i Hibiscus, er til stede i blomsten som Glucosider blandet med sukker. Syntesen af anthocyaniner forekomme i protein oprensning. Anthocyanin, gossypetin og glycosid hibiscin fundet i hibiscus blomst er diuretika og choleretics. Choleretics producere galde i leveren, påvirker blod viskositet, reducere blodtrykket og forbedre intestinal peristaltik.

Flavoids fungere som enzymer eller katalysatorer. Flavonoider indeholder potent hepatotoksiske alkaloider med dokumenteret antioxidative, antifibrotic, antiviral eller anticarcinogenic egenskaber. Tørrede blomster indeholder ascorbinsyre og har antiscorbutic virkninger, hvilket betyder, at de forhindrer skørbug og mørke lilla pletter på huden. Anthocyaniner, flavonoider og polyphenoler bidrage til oxidation af fosfolipider og fortyndes lipoproteiner, der ophobes i arterier.

Dosis

Hibiscus blomster anvendes i yoghurt, is, varme og kolde te og sirup. Som et kosttilskud er den foreslåede dosis af hibiscus to 600 mg kapsler to gange om dagen med måltider. Hibiscus synes at være sikkert for de fleste mennesker, men bør ikke tages af gravide kvinder. Den passende dosis af hibiscus afhænger af patientens alder og helbredstilstand. Dosis af naturlige produkter er vigtigt at fastlægge effektiviteten, og nogle er giftige, hvis de anvendes i overskud. Negative virkninger af hibiscus bør rapporteres til Food and Drug Administration.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com