Fare for ildelugtende dampe fra en Gas-drevne løvblæser

12/30/2015 by admin

Indført i 1970 ' erne, betragtes gas-drevne løvblæsere som en praktisk måde at Fjern blade, snavs og andre rester fra græsplæner, indkørsler og fortove. De er imidlertid alvorlig kilde til forurening kædet sammen med en række sundhedsproblemer.

Forurening

Ifølge en undersøgelse foretaget i Orange County, Californien, producerer en gas-drevne løvblæser så meget udstødning i en time som 17 biler. Men mens bil udstødning er spredt over et stort område, blad blæser udstødningsgassen er koncentreret omkring et kvarter. Udstødningen indeholder partikler, carbonmonoxid, nitrogenoxid og kulbrinter.

Sundhedskontrol bekymringer

Et biprodukt af ufuldstændig forbrænding, kulilte er en farveløs, lugtfri gas, der forstyrrer blodets evne til at transportere ilt rundt i kroppen. I høje koncentrationer, kan det forårsage død ved kvælning. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA) og Californiens Air Ressource Board, de partikler forstyrrer evnen til at bekæmpe infektion, øger astmaanfald og forårsager bronkitis og andre lungesygdomme.

Overvejelser

Gas-drevne løvblæsere er blevet forbudt i en række byer, herunder Los Angeles, Californien, Aspen, Colorado, Vancouver, British Columbia og Palo Alto, Californien. Forbud er under overvejelse i flere andre jurisdiktioner. Alternativer omfatter River, koste, elektriske løvblæsere og batteri-drevne løvblæsere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com