Hvordan at vide hvis du har en Herpes Breakout

03/24/2011 by admin

Herpes udbrud er ikke altid indlysende. En forbløffende 80 procent til 90 procent af mennesker mærke ikke deres første udbrud af genital herpes, ifølge Mayo Clinic. Herpes udbrud er meget subtil, fordi mange mennesker er allerede inficeret med herpes simplex virustype 1 (HSV-1), der forårsager mundtlige herpes (forkølelsessår). Antistofferne kroppen bygger for at klare andre herpes virus - i dette tilfælde, herpes simplex virustype 2 (HSV-2)--undertrykke tydelige tegn og symptomer på genital herpes.

Det er vigtigt for at bemærke, at genital herpes udbrud påvirke hver person meget forskelligt, og de indikatorer, at du har en kan være meget subtile--du kan tage fejl af genitale læsioner som et insekt bid, barbermaskiner udslæt eller, i tilfælde af kvinder, en gær infektion. Men hvis du har en primær herpes breakout--som Mayo Clinic bemærker er generelt de mest alvorlige--du kan bemærke visse indikatorer.

Instruktioner

Primær Herpes udbrud

• Tag et kig på samlet tid linje. Hvis du er smittet med HSV-1 eller HSV-2, der forårsager genital herpes, vil den primære udbrud typisk forekomme inden for to uger at blive udsat for virus, Ifølge Centers for Disease Control.

• Varsel hvis du føler smerte, kløe eller en prikkende fornemmelse i området af kønsorganerne. Denne advarselstegn, eller "prodrome," kan forekomme en eller to dage før læsioner bryder ud i det følsomme område.

• Ikke ignorere full-body symptomer, der kan opstå under den primære breakout. Mayo Clinic eksperter Bemærk, at nogle af de symptomer, du kan opleve omfatter hovedpine, smertende leddene, feber og generel utilpashed--som om du har influenza. Lymfeknuder i lysken kan også føles hævet og følsomt.

• Ser for tilstedeværelse af herpes sår. Ifølge Mayo Clinic, disse ofte bryder ud på begge sider af kønsorganerne. Herpes læsioner kan være sammensat af talrige små vandig blister, der i sidste ende brud, skurv og heler inden for to til tre uger. Imidlertid under en indledende udbrud, en anden klynge af læsioner kan bryde ud ligesom først healing.

• Se din læge--dette er den eneste måde at modtage en diagnose af genital herpes. En sundhedspleje praktiserende læge kan normalt diagnosticere herpes baseret på resultaterne af en fysisk undersøgelse, samt visse tests, som kan omfatte en viral kultur (vævsprøve), blodprøve eller polymerase kæde reaktion test.

Tips & advarsler

  • Der er ingen kur mod herpes, men der er receptpligtige oral antiviral medicin, der kan reducere sværhedsgraden og varigheden af udbrud indledende samt hyppigheden og sværhedsgraden af efterfølgende udbrud.
  • Ingen over-the-counter behandling er blevet videnskabeligt bevist for at behandle genital herpes.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com