Bedste fødevarer til Hypertension

07/01/2010 by admin

Hypertension eller forhøjet blodtryk, påvirker millioner af mennesker i USA, hvor det skønnes, at 1-i-4 mennesker lider af betingelsen. Hypertension kaldes den "tavse dræber", fordi folk er ofte uvidende om, at de lider af asymptomatisk tilstand. Hvis ikke ordentligt behandlet, betingelsen kan forårsage hjertesygdomme og kan forkorte levetid. Medicin er almindeligt anvendt til behandling af hypertension; dog vil forbrugende de rigtige fødevarer bidrage til at kontrollere betingelsen.

Hypertension

Hypertension er karakteriseret ved kroppens behov for at pumpe store mængder blod gennem arterievæggene at få blodet flyder i kroppen. Når hjertet pumper mere blod gennem arterierne, blive de beskadiget. Overanstrengt arterier føre til udvikling af hjerte-kar-sygdom.

Der er ingen kendt kur mod forhøjet blodtryk, men ved hjælp af receptpligtig medicin og at gøre sund livsstilsvalg vil holde blodtrykket under kontrol.

Fødevarer for at undgå

Sund kost er et væsentligt element til at bevare kontrollen over højt blodtryk. Højt kalorieindhold kost, der er høj i natrium, kolesterol og fedt er skadeligt for langsigtet sundhed. Derfor, fastfood, salte snacks, færdigpakkede måltider og højt fedtindhold fødevarer bør undgås eller spises i moderate mængder. Drikke alkohol i moderate mængder samt.

Kalium

Kalium-rige fødevarer er afgørende for at regulere natrium niveauer i kroppen. Kostvaner, der er høj i kalium reducere sandsynligheden for at udvikle forhøjet blodtryk. Kalium bør være naturligt afledt; undgå at bruge kosttilskud. De bedste kilder til kalium er figner, abrikoser, rosiner, tørrede blandet frugt, usaltet frø og nødder, avocadoer, bananer, kartofler og tomater.

Magnesium

Magnesium-rige fødevarer er også vigtige i reguleringen af blodtrykket. Magnesium-rige fødevarer omfatter broccoli, usaltet jordnødder, østers, sojamælk, spinat, hele korn korn og hvede brød, sorte bønner og kammuslinger. Magert udskæringer af kød, uden skind fjerkræ og fisk er også gode kilder til magnesium. Ikke steger fisk eller fjerkræ, og bruge salt-fri eller natriumfattige produkter til krydderier.

Frugter og grøntsager

Indtagelse af frugt og grøntsager på et dagligt hjælper med at regulere hypertension. Frisk frugt indeholder ferskner, pærer, vandmelon, æbler, blommer og ananas. Friske grøntsager valg omfatter asparges, kål, gulerødder, blomkål, selleri, agurk, salat, løg, hvidløg og svampe.

Ud over at spise store mængder af frugter og grøntsager, er det vigtigt at drikke mindst otte, 8 ounce glas vand om dagen.

Kost og motion

Opretholde en sund kost er vigtig og bør anvendes sammen med en aktiv livsstil. Vær sikker på at motion mindst tre gange om ugen til at regulere blodtrykket niveauer. Fysisk aktivitet hjælper med at forbedre omsætning og har en positiv effekt på blodtrykket niveauer. Ordentlig motion er også en fantastisk måde at bevare din kropsvægt, som også bidrager til at opretholde blodtryk. Din nye kost vil forbedre energi-niveauer, der vil brændstof din træning.

Nyttige Tips

Kontakt din sundhedsplejerske for at hjælpe dig med at udvikle en sund kost, der vil hjælpe med at administrere højt blodtryk.

Følg Dietary tilgange til at stoppe Hypertension (DASH) kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com