Bivirkninger af phytoøstrogen fløde

09/14/2016 by admin

Bivirkninger af phytoøstrogen fløde

Overgangsalderen er en liv overgang for kvinder, hvilket undertiden kan være meget ubehagelige. Hedeture, tørhed og føle sig som du rider en følelsesmæssig rutschebane er blot nogle af symptomerne. Hormonsubstitutionsbehandling (HRT) er en løsning, som nogle kvinder henvende sig til for at få lindring fra deres symptomer. Men naturlige behandlingsformer er blevet populære så godt. Phytoestrogen er østrogen stammer fra planter. Det er ikke så stærk som østrogen produceres af kroppen. Ligesom HRT, kan phytoøstrogen cremer også have bivirkninger.

Phytoestrogen Acne

Bryde i acne kan være en mulig bivirkning. Phytoestrogen kan forårsage bumser til at danne, der er ikke et alvorligt sundhedsproblem, selvom det kan forårsage irritation.

Andre medikamenter og phytoøstrogen fløde

Ved hjælp af phytoøstrogen cremer kan forstyrre andre medicin du kan tage. Hvis du er i øjeblikket på HRT eller prævention, kan phytoøstrogen cremer gøre medicin virkningsløse.

Sikkerhed

Ved hjælp af phytoøstrogen creme på lang sigt er ikke blevet undersøgt. Forskerne skal gøre mere forskning for at afgøre, hvilken effekt phytoøstrogen creme har på menopausale symptomer, og hvis det er sikkert til langtidsbrug.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com