Hånd øvelser for Hypertension

05/19/2013 by admin

Hypertension eller forhøjet blodtryk, har relativt få identificerbare symptomer, og tilstanden behandles gennem ændringer i ens kostvaner og gennem brug af ordineret medicin. Forskere nu afsløre, men at håndgreb øvelser kan bruges til at reducere forhøjet blodtryk. Håndgreb øvelser anvendes identificeres som isometrisk øvelser.

Opdagelsen af de Positive fordele

På anmodning af United States Air Force, den kardiopulmonale fysiolog Dr. Ronald Wiley studeret hvordan fly piloter kunne bedre tåle G-kræfter under flyvning: denne undersøgelse førte til brug af håndtag til at beskæftige sig med kræfter af tyngdekraften under flyvning. Dr. Wiley opdagede også, at ved hjælp af håndtag giver et fald i blodtrykket. Når isometrisk øvelser udføres, den medrivende handling intensiverer strømmen af blod og understøtter blodtilførslen til hjernen, så en pilot ikke passerer efter at være udsat for tyngdeaccellerationen kræfter. Håndgreb øvelser har positive virkninger, selv efter at øvelserne er udført, siden den nedsat blodtryk bliver en varig effekt.

I en undersøgelse af blodtryk opdaget sænke virkninger af isometrisk øvelse, Maureen J MacDonald ph.d., Cheri L. McGowan, Andrew S. Levy og Neil McCartney at når hånden øvelser udføres tre gange om dagen for en otte-ugers periode, et fald i blodtrykket opstår. Øvelserne skal udføres i mindst to minutter i fire sæt.

Udfører de isometrisk øvelser med en hånd griber forårsager ens systolisk blodtryk til at falde med så meget som 15 millimeter kviksølv (mmHG), og det kan yderligere forårsager diastolisk pres for at reducere så meget som 3 mmHG, mens en person er i hvile. En hånd griber er et stykke af træningsudstyr, der ligner en nøddeknækker: to håndtag for enheden er presset sammen mod modstand enheden giver. Hånd øvelser hjælpe forbedre arm styrke, intensivere halspulsåren elasticitet og forbedre vasodepressivt funktion.

Hånd greb øvelser

Udfører fire sæt af øvelser, håndgreb tre gange kan ugentlig forbedre blodtryk i 56 dage. Øvelserne kan gøres derhjemme, på kontoret eller på farten. For at vurdere hånd grebet for en passende modstand, prøve enhedens håndgreb i to minutter ved klemme det og holde det lukket så stramt som muligt. Hvis din hånd og arm muskler træthed, er enheden leverer god modstand.

Flere øvelser kan gennemføres til at sænke blodtrykket. Øvelserne indebærer åbning og lukning håndgreb enhed for en periode på to minutter. Holde enheden håndgreb lukket i to minutter, tider musklerne og trækker blod til dem, som de er under udarbejdelse. Når du frigiver håndgreb enhed, give dig selv tid til at hvile i mellem gentagelser. Gentage øvelser med begge hænder.

Særlige overvejelser

Mennesker, der har en tilstand, der er relateret til mitralklap eller de personer, der har en eksisterende aneurisme bør ikke udføre hånd øvelser, indtil de har hørt deres læge. Det skal også bemærkes, at når de isometriske øvelser er ophørt for en otte-ugers periode, hypertensive tilstand vil returnere da blodtrykket niveauer langsomt vender tilbage til deres stat, før motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com