Er L carnitin Safe?

10/10/2014 by admin

S ixty millioner amerikanere er fede, hvoraf fleste forsøger at tabe. L-Carnitin er en sikker ernæringstilskud, der kan øge metabolismen og hjælpe med dit vægttab mål.

Hvad det er

L-Carnitin er en aminosyre, der forekommer naturligt og aids i færd med at metaboliske fedt i kroppen. Det virker gennem transport af fedtsyrer til celler, mere specifikt til mitokondrier.

Sådan fungerer det

L-carnitin virker ved at øge din energi og brændende triglycerider (fedt lagret i kroppen af overskydende kalorier, sukker og alkohol) gør det muligt din krop til at forbrænde mere fedt samtidig øge udholdenhed og udholdenhed.

Dosering

National Institute of Healths kosten retningslinjer for amerikanerne foreslår, at de fleste voksne får nok L-carnitin fra enten kroppens naturlige produktion eller gennem en sund kost, der indeholder fedtfattige mælk, frugt, korn og grøntsager. For vægttab mål betragtes 3 gram om dagen som en passende dosis.

Sundhedsrisici

Mens virkningerne ikke er livstruende, kan symptomerne omfatte opkastning, kvalme, diarré, kramper og somme tider et organ lugt, der lugter af fisk. Ved sjældne lejligheder, normalt når at tage mere end den anbefalede tilførsel, mennesker rapport muskelsvaghed og anfald hos dem, der har en beslaglæggelse lidelse.

Drug interaktion

L-carnitin har vist sig for at have en negativ reaktion, når taget med nogle antibiotika, især ordineret til igangværende behandling af urinvejsinfektioner. Men disse interaktioner er ikke livstruende som narkotikamisbrug kombination resultater i lavt niveau af carnitin i kroppen, men ingen sygdomme blev rapporteret som følge af dette.

Effektiv og sikker

Undersøgelser af National Institute of Health har vist ingen store bivirkninger eller skader så længe taget i moderate mængder. Om, hvorvidt det er effektivt i medvirken vægttab, afhænger det af den samlede kost forbruges mere end tilsætningen af L-carnitin som en måde at tabe vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com