Ergonomisk stol fordele

09/15/2016 by admin

Ergonomisk stol fordele

Ergonomiske stole er designet til at give det maksimale beløb for komfort for brugeren. Målet er at "passe på arbejdspladsen for arbejderen, ikke arbejderen til arbejdspladsen," ifølge ergonomiske stole hjemmeside. Mødet, placerer især i lange perioder, en stor stress på kroppen når det overfører den fulde vægt af overkroppen til balder og lår. Pres øges også på intervertebrale diske. Ordet ergonomi er afledt af to græske ord: "ergos," hvilket betyder, at arbejde og "nomos," hvilket betyder, at naturens love.

Ryg og nakke

En primær fordel af ergonomisk stol er dens evne til at forbedre siddestilling. Det yder støtte til ryggen og hals og reducerer overskydende pres på spinal diske. Ryglæn giver lændestøtte, som ofte er justerbar i mange ergonomiske stole. En korrekt lændestøtte vil være buet lille nok til at passe ind i små af ryg og klart bækken og bagsiden af brystkassen. Læne sig tilbage, eller tilt justering, i den ergonomiske stol skifter plads i forhold til gulvet, som hjælper med at overføre nogle af de øverste kropsvægt til ryglænet. Desuden giver justerbar ergonomisk stol spinal justering, ifølge Division af Occupational Health and Safety hjemmesiden.

Håndled og albue regioner

Ved hjælp af desktops og bærbare computere, især i lange perioder, udøver stress på håndled og albuer og kan resultere i smerte. Ergonomiske stole, der har armlæn med justerbar højde og bredde og mindst 2 inches af blød polstring vil yde tilstrækkelig og individuel støtte.

Lårene

For at mindske presset på lårene, ergonomisk stol med tilt justering giver mulighed for en frem-arbejdsstilling. Dette giver en tilstrækkelig afgrund mellem bagsiden af knæene og den forreste kant af den stol, som til gengæld reducerer presset følt på bagsiden af lårene.

Andre fordele

Ergonomisk stol giver en række fordele i forhold til en traditionel stol ved at tillade brugeren at ændre holdninger hele dagen. Sidder i en traditionel stol skaber en statisk positur, hvilket skaber stress i ryg, håndled, albuer og lår. Skift til en ergonomisk stol vil fjerne disse problemer samtidig reducere træthed og risiko for skade, øge blodgennemstrømningen og bidrage til at øge produktiviteten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com