Hvordan kan jeg kvalificere sig til Medicaid kort i Kentucky?

08/05/2010 by admin

Hvordan kan jeg kvalificere sig til Medicaid kort i Kentucky?

Beboere i Kentucky, der finder det svært at fastholde udgifterne til sundhedspleje er ikke uden ressourcer. Statslige sponsorer en Medicaid program, der giver fordele til enkeltpersoner og familier, der har økonomisk vanskeligt ved at betale for deres sundhedspleje behov. At vide, hvad det tager at kvalificere sig til Medicaid kort i Kentucky er de første skridt i at få en.

Instruktioner

• Tjek din berettigelse. I staten Kentucky, kan både enkeltpersoner og familier være berettiget til Medicaid services. Gravide kvinder, boern, der er under en alder af 19, forældre til afhængige børn og ældre beboere i staten kan potentielt modtage fordele.

• Vurdere din personlige og husstandens indkomst. Månedlige arbejdsindkomst er den afgørende faktor i støtteberettigelse. Find ud af hvor du falder på den nationale fattigdom skala til at finde ud af om du er berettiget. De fleste personer, der tjener mere end $217 månedlige vil ikke opfylde kravet om indkomst. One-indkomst familier med børn i husstanden, tjener mindre end $1.500 kan falde inden for de accepterede grænser at kvalificere sig til en Medicaid kort. Eksistensen af opsparingskonti, obligationer og andre investeringer kan også føre til diskvalifikation.

• Give papirarbejdet. Når du ansøger om Medicaid kort i Kentucky, skal du angive flere elementer for at støtte din identitet: CPR-nummer, gyldig Billedlegitimation, fødselsattest, sygesikring oplysninger (hvis nogen), læge-underskrevet erklæring bekræfter graviditet (hvis relevant), indkomst oplysninger (skat papirarbejde, paycheck stubs) og alle bankkontoudtog. Hvis du tilbyder kopier af alle de nødvendige papirarbejde, vil din ansøgning blive behandlet meget hurtigere.

• Check din tilbringe ned støtteberettigelse. Hvis du opdager, at du tjener for mange penge at kvalificere sig til traditionelle Medicaid fordele i Kentucky, kan forbrug ned program give en anden mulighed. Programmet tilbyder finansiel bistand med medicinske omkostninger på et begrænset grundlag (ikke mere end tre måneder efter at ansøgningen er indsendt). Hvis du afvises til en Kentucky staten Medicaid kort, bede om et program til forbrug ned program.

Tips & advarsler

  • Kentucky tilbyder en anden sundhedsmæssige fordele program kaldet pas. En provider-sponsoreret HMO, pas sundhed planer arbejder med mange medicinske faciliteter i hele staten til at give overkommelige sundhedstjenester til enkeltpersoner og familier med begrænsede finansielle ressourcer. (Se ressourcer under kontaktoplysninger).

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com