Motion til at reducere kroniske Inflammation

05/04/2012 by admin

Forskning viser, at der utvivlsomt er en forbindelse mellem reducerer kronisk inflammation og regelmæssig motion. Kronisk betændelse er når kroppen ikke er i stand til at slukke sin immunsystemet svar, og i tiden stormløb af immunsystemets celler kan ødelægge de interne arbejdsgange af kroppen og fører til et væld af sygdomme, herunder reumatoid arthritis og eksem. Der er også en sammenhæng mellem kronisk inflammation og diabetes, Alzheimer, hjertesygdomme og kræft.

Overdriv ikke

Nøglen er at være aktive, men aldrig at overdrive det. Mens øvelsen beskytter kroppen mod inflammation, forårsager over-udøver betændelse i kroppen til at nå en høj. Et moderat niveau af motion anses for at være 30 minutter om dagen, fem gange om ugen.

At vælge en træning

Tre dage af fem bør bruges laver øvelser, der er aerobe. De andre to dage skal tilbringes gør modstand og aerob træning. Mens marathon racing ikke er den bedste øvelse til at reducere betændelse, aerob øvelse som gåture, løb (kortere afstande) og elliptiske træner er gode måder at bygge en træning.

Vælge en regime

Vælge en øvelse, får din puls op til omkring 50-85 procent kapacitet, men sørg for, at det er noget du nyder således at du kan holde til det. At få pulsen sinker immunrespons overarbejde, men det er vigtigt, at det er konsekvent. At vælge din foretrukne aktiviteter som vandreture, vil basketball, tennis eller endda tempofyldt dans gøre det lettere at fortsætte regime over tid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com