Hvad er Colonics?

08/12/2010 by admin

Colonics henvise til behandlinger på hydroterapi klinikker. Vand og andre væsker er tilføres gennem et rør, en klient tyktarmen og udtrukket i en meget grundig kolon rensning teknik.Enkeltpersoner får colonics, hvis de er uregelmæssig, starter et vægttab kost eller som en forebyggende foranstaltning mod mave-tarmsygdomme, såsom diverticulosis, kronisk forstoppelse eller tarmkræft.Mainstream vestlige læger kan ikke aftale at colonics er nødvendige, mens integrerede læger forstår at voksne kan har brug for yderligere hjælp til udrensning i tarmen dybt for at forebygge sygdom.

Identifikation

Colonics er behandlinger gives normalt af en licenseret kolon hydrotherapist eller faglig sygeplejerske i en klinik. Priser kan variere fra $70 til $110 per behandling. Colonics er en mere udførlig version af lavement, som var meget udbredt i 1940 ' erne derhjemme. Undertiden gå personer til kurbade og for colonics, mens de er på en juice hurtigt til hastighed vægttab.

Misforståelser

Der er en misforståelse at colonics ikke er nødvendige. For mennesker, der har mindre end to til tre daglige afføringer, kan colonics hjælpe dem med at genoprette sund daglige afgiftning. Det er ikke usædvanligt at høre folk rapport to til tre afføringer om ugen. Der er et lavt tal i betragtning hvor meget de fleste mennesker spiser hver dag. Toksicitet i tarmen kan resultere i vægtøgning.

Typer

Colonics består normalt af filtreret vand. I nogle tilfælde kan andre typer af colonics bruges. Disse omfatter kaffe colonics, aloe vera colonics eller dem med probiotika. Kaffe bruges, da det hjælper leveren udskiller galde. Aloe vera indeholder healing for væv i tyktarmen. Probiotika er levende kulturer såsom lactobacillus bifidus, som findes i levende kultur yoghurt. De bruges i colonics at etablere venlige bakteriel tarmen for at forbedre fordøjelsen.

Betydning

Colonics fjerne affald fra tyktarmen og kan hjælpe nogle mennesker mister vægt. Generelt, mennesker kan miste et par pounds efter hver Colon behandling. Colonics kan bidrage til at forbedre optagelsen af næringsstoffer fra fødevarer som mave-tarmkanalen er renset.

Advarsel

Hvis du er gravid eller har nogen alvorlige medicinske problemer, check med din læge før at få en Colon.Hvis du har en historie af spiseforstyrrelser eller er undervægtige, også se din læge til råds.Skal du modtage colonics fra en licenseret kolon hydrotherapist, sygeplejerske eller faglig sygeplejerske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com