Fødevarer at spise for at undgå blære infektioner

07/01/2012 by admin

Blæreinfektion kan påvirke dig nemt hvis du ikke har de rigtige fødevarer i din kost. Kvinder er særligt udsat for denne type infektion. Men, ved at spise visse fødevarer, du kan tage et proaktivt skridt til at undgå og bekæmpe blæreinfektion. Blot tilføje følgende fødevarer til din daglige kost for et løft til din generelle sundhed.

Tranebær

For hundreder af år, er disse frugter kendt for at reducere risikoen for urinvejsinfektion. Dette sker ved forsurende urinen og tilføjer en række af næringsstoffer og stoffer der dræber E. coli bakterier, der kan forårsage infektioner.

Yoghurt

Yoghurt, som indeholder levende kulturer af probiotiske bakterier hjælpe dig med at undgå blære infektioner så godt. Spise nogle mindst tre gange om ugen til at sænke din risiko ved så meget som 80 procent.

Bønner

Bønner og andre bælgfrugter er en god måde at undgå blæreinfektion så godt. Dette er fordi de har et højt niveau af gode kostfibre i dem.

Blåbær

Disse bær er sødere end tranebær og fuld eller flere antioxidanter samt. Disse antioxidanter vil hjælpe stoppe oxidative skader opstår i blæren og dermed mindske risikoen for infektion.

Jordbær

Jordbær ikke kun har en høj forsyning af antioxidanter, de er også fyldt med vitamin C. Dette hjælper til at opbygge immunsystemet, som vil bekæmpe bakterier og virusinfektioner, der kunne skade blæren.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com