Sådan får du en Person til at få hjælp til alkoholisme

06/29/2012 by admin

Alkohol i moderate mængder, kan forbedre sociale sammenkomster og lette hæmninger, men for nogle mennesker, det stopper ikke der. Mennesker, der kæmper med alkoholisme befinder sig sammenfiltrede i alkohols web, drikke langt ud over rimelige grænser og behov at drikke mere og mere. Når nogen du kender og holder af drikker for meget, det kan være vanskeligt at håndtere, men du kan få person hjælpen for sin alkoholisme. At hjælpe en person få behandling tager mod, engagement og en masse kærlighed.

Instruktioner

• Oprette en liste over behandlingsmuligheder som Anonyme Alkoholikere, afgiftning centre, afhængighed terapeuter eller andre behandlinger i dit område. Besøg webstedet AA, bruge online søgemaskiner eller tale med din praktiserende læge at finde lokale behandlingsmuligheder. AA værter møde for venner og familiemedlemmer til alkoholikere kalder Alanon. Gå til disse møder er et fantastisk sted at få muligheder for rådgivning og behandling fra folk, der har været i din situation.

• Udtrykke din bekymring i en one-on-one talk med din ven eller elskede. Spørg ham, hvis han mener, han har et problem med at drikke og fortælle ham, at du tror, han gør. Direkte ham et web spørgeskema ligesom alkohol Screening eller rådgivning ressource til at vise ham omfanget af hans drikkeri.

• Oprette en intervention møde med venner, familie eller andre berørte mennesker. Invitere din elskede til en placering uden beskriver den fulde karakter af mødet. Sæt det som en middag eller en komsammen på et privat sted som en persons hjem. På intervention, bør alle udtrykke deres kærlighed og bekymringer om hendes drikkeri. Vigtigst af alt, skal de fortælle hende, at de ønsker hende til at få hjælp og hvad de vil gøre, hvis hun ikke gør noget om sit drikkeri. Præsentere hende med de indstillinger, du forsket.

• Lytte omhyggeligt og ærligt til hans skatteindberetninger. Alkoholikere har ofte, grand illusioner af elegance, charme eller sociale drikke, at blind dem fra virkeligheden af deres drikkevand. Diskuter tilfælde hvor drikke har ondt nogen eller, der drikker sig selv.

• Hjælpe personen med behandling, men bliver ikke en krykke. En person skal virkelig ønsker at holde op drikkeri. Tilbyde at køre til anonyme alkoholikere møder eller hyppige samtaler at diskutere problemer og bekymringer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com