Hvordan kan jeg få gratis behandling for gigt?

07/30/2010 by admin

Hvordan kan jeg få gratis behandling for gigt?

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC), arthritis påvirker mere end 45 millioner voksne og næsten 300.000 børn i alderen 18 og under i USA. Arthritis omfatter en klynge af sygdomme, der involverer ulidelig smerte og fysisk forfald, som ofte fører til handicap. Slidgigt, leddegigt og fibromyalgi er tre af de mest almindelige typer af arthritis.

Standard medicinske behandlinger for gigt omfatter farmaceutiske interventioner med non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) såsom aspirin og sygdomsmodificerende anti-reumatiske lægemidler (DMARD) for at reducere betændelse og aftagende skader fra sygdommen. Typiske behandlinger kan være cost-uoverkommelige for mange patienter på en fast indkomst. Gratis arthritis behandlingsalternativer og programmer til at hjælpe med medicin udgifter eksisterer for at tilbyde nogle fysiske og økonomiske lettelse for dem, der lider af gigt.

Instruktioner

• Søge om finansiel bistand gennem sundhed godt fundament. Sundhed godt fonden yder bistand for at hjælpe med at afholde udgifterne til forsikring selvrisikoen, co-betalinger og medicin. Organisationen bidrager også til finansiering af omkostningerne til forsikringspræmier. Modtagerne modtager ydelser for 12 måneder og kan genanvende hvert år.

Sundhed godt fundament

P.O. Box 4133

Gaithersburg, MD 20878

800-675-8416

healthwellfoundation.org

• Motion for smertelindring. Gratis behandlingsmuligheder såsom motion forbedrer symptomer på gigt. Dr. Charles Helmick, MD, af CDC, anbefaler gåture, svømning og cykling for at reducere gigt smerter.

• Tabe til at lindre symptomer og forebygge gigt. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2006 af American Journal af forebyggende medicin, overvægtige voksne tegnede sig for 66 procent af gigt tilfælde. For kvinder skærer mister kun 11 pounds risiko i halvdelen til at udvikle slidgigt.

• Indarbejde vigtige essentielle fedtsyrer (EFAs) i kosten. Fiskeolie, som indeholder essentielle fedtsyrer, omega 3 og omega 6, er blevet undersøgt udførligt for sine anti-inflammatoriske påvirker, ud over andre terapeutiske fordele for behandling af leddegigt. I 2005-undersøgelsen, "fiskeolie: hvad den ordinerende læge skal vide," forskere udtalte, at fiskeolie bør overvejes i behandlingen af RA. I en anden rapport, "Essentielle fedtsyrer i sundhed og kronisk sygdom," anbefaler forsker A.P. Simopoulos brug af oliven olie, rig på essentielle fedtsyrer, sammen med fiskeolie til behandling og forebyggelse af RA.

Tips & advarsler

  • Tjekke med din læge eller sundhed udbyder før du begynder en ny øvelsesprogram.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com