Acid Reflux kur uden medicin

02/26/2012 by admin

Syre refluks eller gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), opstår, når de lavere esophageal sphincter ikke kan lukkes og mave væske bakker op i spiserøret, der transporterer mad fra munden til maven. Konventionelle løsninger består af antacida eller receptpligtig medicin til at neutralisere syre i din mave, men disse har bivirkninger fra diarré til gastrisk atrofi, og kun maskere symptomerne, ikke helbrede sygdommen.

Symptomer

Acid reflux er magen til halsbrand, idet det forårsager en brændende fornemmelse i brystet eller halsen. Halsbrand, der opstår jævnligt er sandsynligvis syre refluks og kan i sidste ende føre til mere alvorlige helbredsproblemer. Andre symptomer omfatter hæshed, følelse af at have mad fast i halsen, tør hoste og dårlig ånde.

Årsager

Helicobacter pylori, en bakterie er normalt til stede i maven, årsager syre refluks i nogle mennesker, når der er for meget til stede og det tilskynder overproduktion af mavesyre. Flere faktorer kan provokere syre refluks: rygning, stress, at være overvægtig eller gravide, samt visse fødevarer såsom citrusfrugter, koffein, alkohol, stegte fødevarer, løg, krydret mad og tomat-baserede fødevarer.

Løsninger

Antacida og især receptpligtig medicin som "Lilla pille" undertrykker mængden af saltsyre i maven, der forstyrrer din evne til at fordøje maden passende og gør situationen værre i det lange løb. I stedet spiser mindre måltider, ikke ligge ned for tre timer efter et måltid og skåret ud eller reducere udløser fødevarer og adfærd. Derudover kan du:

Drik masser af vand hver dag for at fortynde en syre og neutralisere pH i din mave.

Tage probiotika dagligt for at styrke de gode bakterier i maven, som vil hjælpe med at bekæmpe off de dårlige bakterier.

Spise en fed rå hvidløg hver dag. Det er antibakteriel, så det eliminerer Helicobacter pylori---kun bakterier i maven, det ikke kan blive dræbt af saltsyre.

Apple cider eddike er en anden naturlige antibakterielle midler til at sænke pH-niveau i kroppen, hjælper til at neutralisere mavesyre. Sørg for at du få økologisk æblecider eddike, som Bragg's, med "mor" i det---dette stof indeholder de helbredende enzymer. Bland 1 til 3 teskefulde i et helt glas vand og drikke det 30 minutter før et måltid.

Ginger root absorberer mavesyre og beroliger muskelspasmer. Du kan finde disse kapsler på din lokale helsekostforretning.

Tips/advarsler

Ignorerer eller løsning at bare leve med problemet er ingen løsning---ubehandlet sure opstød kan føre til betændelse og ardannelse i spiserøret, vejrtrækningsproblemer, blødning, sår eller endda esophageal kræft.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com