Hvordan til at lindre skuldersmerter gennem akupunktur

05/27/2012 by admin

Hvordan til at lindre skuldersmerter gennem akupunktur

Akupunktur bygger på traditioner findes i gammel kinesisk medicin. En patient, der gennemgår akupunktur terapi har hans eller hendes hud punkteret med tynde nåle på forskellige punkter, med formålet at fremme wellness. Akupunktur menes at lindre et væld af maladies, herunder forstoppelse, forhøjet blodtryk, kronisk træthed og postpartum depression. Det er også blevet brugt til at lindre skuldersmerter.

Instruktioner

Lindre skuldersmerter gennem akupunktur

• Forstå årsagen til skuldersmerter. Akupunktur teori, at skulder smerter stammer fra de kombinerede virkninger af gentagne mekaniske belastning og psykisk stress.

• Vide, hvad din behandling vil medføre. Akupunktur omhandler både de mentale og fysiske aspekter af din skuldersmerter. Først, den mentale komponent er rettet; typisk anvendes varme gennem visse akupunktur meridianer at øge omsætning og fremme afspænding. Den fysiske komponent behandles ved at indsætte nåle i nakke og skulder muskler.

• Finde en kvalificeret akupunktør. Acufinder-websted til at gennemse lister af akupunktører i dit område (Se nedenstående ressourcer).

• Overveje gennemgår akupunktur uddannelse. Hvis din skuldersmerter har en tendens til at være kronisk, skal du muligvis igangværende akupunktur behandling. Mange mennesker med kroniske sygdomme finder, at selv-behandling er en omkostningseffektiv og nyttige option når det kommer til akupunktur behandling. Ved at få den nødvendige uddannelse, vil du sætte dit helbred i egne hænder. Acufinder-websted en liste over akupunktur lærere i dit område.

Tips & advarsler

  • Akupunktur behandlinger varierer i pris fra moderat til dyre. De satser betales tendens til at afhænge af den erfaring og legitimationsoplysninger af den praktiserende læge. Placering spiller også en rolle i de samlede priser; Akupunktur behandling er dyrere i nogle byer end i andre.
  • Hvis du oplever alvorlige symptomer, såsom pludselige og langvarige tab eller vision eller tale, forsøg ikke at behandle din tilstand med akupunktur. I stedet, søge behandling af en læge.
  • Forsøg ikke selv-akupunktur behandling uden passende oplæring og instruktion.
  • Før du begynder enhver alternativ medicinsk teknik, være opmærksom på at mange ikke er blevet videnskabeligt evalueret. Ofte, findes kun begrænsede oplysninger om deres sikkerhed og effektivitet. Hver stat og hver disciplin har sine egne regler om hvordan alternative medicine praktiserende læger kan være professionelt licens. Hvis du beslutter at besøge en, Vælg en licens fra en anerkendt national organisation. Konsultere din primære sundhedspleje udbyder om din beslutning først. Holde din læge informeret om den alternative medicinsk teknik du foretage.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com