Hvad er fordelene ved kolloid sølv vand?

08/16/2010 by admin

Hvad er fordelene ved kolloid sølv vand?

Kolloid sølv vand kan forbyde de skadelige virkninger af bakterier og giftstoffer, der angriber kroppen. Det hjælper også til at forebygge sygdom, samtidig med at fremme sundhed og velvære. Fordelene ved dette alternativ medicin er talrige, med en række antibakterielle egenskaber, der forbedrer immune sundhed. Selv om der er forskellige meninger om langsigtede fordele, er fleste holistisk healere og patienter enig kolloid sølv vand virker vidundere.

Luftvejssystemet

Kolloid sølv vand kan hjælpe med at holde lunger klart af inflammatoriske tilstande som astma eller åndenød. Det virker til at holde luftvejene fri for stress og åbner luftvejene for ordentlig iltoptagelse. Ukontrolleret skadelige bakterier kan infiltrere lungerne forårsager en række uønskede bivirkninger og sygdomme.

Øget energi

Kolloid sølv vand kan bidrage til at skabe energi og bekæmpe udbrud af træthed, som er forårsaget af bakterier, der angriber kroppens stofskifte. Kolloid sølv vand kan neutralisere bakterier, der henvender sig til de organer, at omdanne fødevarer til energi.

Sund hud

Kolloid sølv vand kan hjælpe helbrede og beskytte huden mod en række infektioner, der er forårsaget af bakterier. Udslæt, koger og andre symptomer kan være lettet af kolloid sølv vand, medvirken i beskyttelsen af de sunde hudceller, der er berørt.

Fordøjelsessystemet Relief

Kolloid sølv vand kan bremse produktionen af mavesyre, hvilket øger når fødevarer indtages, ikke er enig med kroppen. Øget syre oprustning kan resultere i andre sygdomme såsom syre reflukssygdom.

Øre sundhed

Kolloid sølv vand kan arbejde for at helbrede øreinfektioner og forhindre nye i fremtiden. Det aids i lempelse af betændte dele af øret forårsager infektion og arbejde til at undertrykke produktionen af væske, der fylder i øret, når infektioner forekomme. Den kolloid sølv vand holder kanalerne klart af skadelige bakterier der kan være årsag til infektion eller som kan blive hængende efter infektionen er væk.

Sinus Relief

Kolloid sølv vand kan arbejde for at reducere årsagerne til problemer med bihulerne. Af virkningsløs virkningerne af allergener og andre bakterier, der bringer om sinus symptomer, kan det bidrage til at reducere udbrud og mindske deres gentagelser. Det kan også støtte i clearing af sinus hulrum til at frigive pres og ubehag. Allergi kan også afhjælpes ved brug af dette alternativ medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com