Sådan stedet afhængighed af receptpligtig medicin i andre mennesker

09/06/2010 by admin

Receptpligtig narkotikamisbrug opstår, når en person udvikler en fysisk afhængighed af medicin. Afhængigheden bliver så stærk, at den persons behov og ønske om at erhverve flere af medicin tager kontrol over sit liv. NYU Langone Medical Center omfatte de receptpligtig medicin, der er mest ofte misbrugt smertestillende medicin som opioider, stimulanser og sovemedicin. En person kan også udvikle en afhængighed af ikke-vanedannende medicin herunder beta-blokkere og kortikosteroider. Der er nogle advarselssignaler at ser ud til, der kan indikere en person dannet en afhængighed af receptpligtig medicin.

Instruktioner

• Overvåge den pågældendes brug af receptpligtig medicin. En person, der er afhængige af receptpligtig medicin bliver hurtigt afhængig af større doser og vil begynde at bruge flere af medicin end hvad blev ordineret.

• Finde ud af, hvor personens recepter kommer fra. Ofte vil en person, der har udviklet en afhængighed af receptpligtig medicin gå til mange forskellige læger for at få ekstra recepter.

• Se efter tegn på afhængighed. Personen kan have en usædvanlig stærk trang til at tage receptpligtig medicin, eller kan han ikke være i stand til at begrænse det beløb, han bruger.

• Observere person for abstinenssymptomer. Disse symptomer opstår, hvis personen, der holder op med at tage medicinen, fordi hans krop har udviklet en fysisk afhængighed af medicin. Abstinenssymptomer omfatter kvalme, svedeture, angst, kulderystelser og udvidede pupiller.

• Se om personens receptpligtig stofbrug er forstyrre hendes daglige liv. Receptpligtig narkotikamisbrug ofte forstyrrer en persons relationer med familie og venner, og det kan påvirke hendes præstation på arbejdet eller i skolen.

• Være opmærksomme på tegn på en kompulsiv behov for receptpligtig medicin. Receptpligtig narkotikamisbrug forårsager en fysisk afhængighed, der er så stærk, at personen vil tørster medicin og misbruger det uden bekymring for mulige farer, som kan omfatte overdosis.

Tips & advarsler

  • For at reducere din risiko for receptpligtig narkotikamisbrug, bruge medicin som anvist, ikke ændre doser uden at konsultere en læge, og aldrig bruge en anden persons medicin.
  • En person, der bruger medicin af andre årsager end deres formål er i risiko for receptpligtig narkotikamisbrug.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com