Hvad gør en oversvømmelse så farligt?

08/29/2012 by admin

Hvad gør en oversvømmelse så farligt?

Oversvømmelser præsentere mange farer for liv og lemmer, herunder mulige drukning, udsættelse for bakterier og forurenende stoffer og trusler fra vilde dyr transporteres af oversvømmelse farvande. Det bedste mulige forsvar er til at evakuere området, når der er en chance for oversvømmelser, men at blive bekendt med farerne og hvordan man undgår dem, kan hjælpe dig med at overleve en oversvømmelse.

Oversvømmede veje

I stedet for at køre gennem oversvømmelse farvande på vejen, vende rundt og finde en alternativ rute. Det tager kun 18 til 24 inches af flytter vandet for at feje en bil væk. En yderligere 6 til 12 inches af vand vil feje væk lastbiler og SUV'er. Åer, floder og regn kan vaske væk vej neden for den vand, som gør vandet vises lavvandede, end det er.

Brusende vande

Walking gennem oversvømmelse farvande præsenterer lignende farer til at køre igennem dem. Det tager kun seks inches af flytter vandet for at feje en person ud af hendes fødder. Flytte til højere jorden og forbliver der, indtil strømmen er aftaget.

Kontakt med forurenet vand

En anden fare af at gå i oversvømmelse farvande er dyrs liv bortrykket i oversvømmelse farvande, dvs giftige slanger, samt bakterier, som kan forårsage sygdom. Urenset spildevand og forurenende stoffer, der kan forårsage sygdom kan også have indtastet oversvømmelse farvande.

Forbrugende forurenet vand

De samme bakterier og forurenende stoffer, der forurener oversvømmelse vandområder kan forurene drikkevand. Fylde badekar, håndvaske og kander med postevand før hver storm, så du har tilstrækkelig butikker hvis drikkevand bliver forurenet. Du kan også smelte is terninger. Hvis myndigheder meddele, at vandforsyningen er blevet forurenet, begynde at bruge din rene, lagret vand.

Brudt Utilities

De stærke strømme af oversvømmelse farvande kan skade utility linjer, nemlig gas og el. Hvis du lugte gas, åbne et vindue, så evakuere. Hvis du kan sikkert, slå gas uden for hovedventilen, så komme væk fra bygningen og kalder en gasselskab. Oversvømmelse farvande kan skjule nedskudte elektriske ledninger. Du kunne være stød ved at indtaste disse oversvømmelser farvande. Hvis spildevand eller vand linjer har taget skade, kan din vandforsyning være forurenet. Hvis linjen vand er beskadiget, ikke forbruge vand fra hanen. Straks rapportere nytte skader til det relevante firma.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com