Værktøjer til kognition & følelser

05/29/2012 by admin

Værktøjer til kognition & følelser

Kognition refererer til en persons tankeproces og hvordan de mener om deres tanker, også kendt som Tudortiden. Derudover kan kognition omfatter hukommelse og opmærksomhed. Følelser beskrives følelse stater. Følelsesmæssige status er kompliceres af, at enkeltpersoner ved ikke altid, hvad de føler. Forvirrende sagen endnu er spørgsmålet om hvordan kognition og emotion skærer hinanden. Når en persons kognition bliver kompromitteret, kan det påvirke følelsesmæssige graduering.

Kognitive øvelser---opmærksomhed

Evnen til at være opmærksomme på verden er et vigtigt aspekt af kognition. Uden selektiv opmærksomhed ville det være svært at vide hvad man skal være opmærksom på et givet tidspunkt. Dean Delis og Edith Kaplan skabt en popluar serie af neuropsykologiske test kaldet Delis-Kaplan udøvende funktion System, der indeholder foranstaltninger af generel opmærksomhed. Ved hjælp af deres system som en model, er en måde at praksis visuelle opmærksomhed, afsøgning og skiftende at bruge komplicerede labyrinter og Tilslut-the-dot spil. Praksis anvendes timet forsøg som en måde at mesaure fremskridt; som tiden falder øger visuel opmærksomhed.

Kognitive øvelser: hukommelse

Arbejdshukommelsen er en anden grundfjeld af kognition, fordi det giver mulighed for afholdelse af oplysninger i hjernen længe nok til at behandle det ordentligt. Ved at udvide arbejdet hukommelseskapacitet, kognition som helhed styrkes. Under en cue fra testene inkluderet i Delis-Kaplan Executive fungerende System, bruge spillekort til at oprette en arbejder hukommelse motion. Tilfældigt arrangere fire kort i en række ansigt op og kig på dem i 5 sekunder. Vend kortene og forsøge at huske tal og passer til. Øge antallet af kort, hver gang. For en avanceret motion huske kortene i omvendt rækkefølge.

Følelsesmæssige øvelser: følelser

En af de mest vanskelige spørgsmål med hensyn til følelser er evnen til at have indsigt i følelser. At have en vis følelse og vide hvor den kom fra er to forskellige ting. Journal skrivning kan hjælpe en individuel få indblik i deres følelsesmæssige tilstand, fordi det tvinger selvrefleksion om begivenhederne i en dag. I 2006 forskere på Ball State University i Indiana har foretaget en meta analyse eller gennemgang af en større gruppe af undersøgelser, ser man på fordelene ved journal skriver. Deres resultater, som blev offentliggjort i "Journal af atletisk uddannelse" tyder på, at skrive i en journal øger udtryk for følelser, kritisk tænkning og selvrefleksion.

Følelsesmæssige øvelser: tanker

En anden teknik, der kan forbedre følelser ligger i at bruge journal skriver at forbinde tanker og følelser. Første gang beskrevet af psykolog Aaron Beck, mulighed tænkte tidsskrifter for forståelsen af automatiske tanker og underliggende følelser, der ellers kan opholde sig i ubevidste. Der er ingen standard format til at holde et tidsskrift, men den grundlæggende idé er, at når en forrykkes følelser eller tanker opstår, notere det ned og derefter gå gennem alle de fakta og foreninger. Stille spørgsmål om de tænkte sådan, "hvor sandsynligt er det virkelig?" "Hvad andre eksterne faktorer påvirket denne tanke?" "Er den følelse tilstand påvirker opfattelsen af tanke?" Besvare sådanne spørgsmål om tanker hjælper med følelsesmæssige graduering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com