Retningslinjer for at sikre gaffeltruck i en Trailer

05/10/2012 by admin

Retningslinjer for at sikre gaffeltruck i en Trailer

Industrielt drevne gaffeltrucks, mere almindeligt kendt som gaffeltrucks, er almindeligt forekommende i alle typer af industrielle og distribution indstillinger. Disse maskiner kan effektivt håndtere og flytte tunge belastninger. På grund af deres konstruktion og tunge vægte, kan disse maskiner nogle gange være svært at flytte fra én placering til en anden. Særlige overvejelser skal tages hensyn ved transport af en gaffeltruck til en ny placering.

Sikring af gaffeltruck

En standard sit-down gaffeltruck kan klare belastninger op til 5.000 pounds. Disse maskiner kan veje over 9.000 pounds, og derfor skal sikres på plads, når der transporteres. Hvis der transporteres på en flat-bed lastbil/trailer, kan gaffeltruck være fastgjort ved hjælp af enten kæder eller kraftig nylon stropper. I begge tilfælde, skal begrænsninger være ordentligt forankret og stram nok til at forhindre enhver bevægelse af gaffeltruck i transport.

Blokering og ekstra sikkerhed

Hvis transport af gaffeltruck i en lukket trailer, eller en flat-bed lastbil/trailer med en træ gulv/seng, skal du installere anker blokke. Disse blokke placeres foran og bag den gaffeltruck hjul for at forhindre enhver bevægelse. Brug skruer til at forankre blokke til lastbil/trailer gulvet. Skruer er lettere at fjerne og mindre tilbøjelige til at vibrere ud under transporten. Kombinationen af kæder/stropper og anker blokke vil sikkert holde gaffeltruck på plads.

Sikkerhedsforanstaltninger

Hvis trucken er drevet af LP gas, lukke flaskeventilen efter indlæsning af enheden. Hvis elektrisk, frakoble batteriet fra motoren. Gafler af maskinen bør sænkes helt til gulvet med gafler vippes frem lidt. Nødbremsen på gaffeltruck og drej nøglen til den slukkede position. Hvis trucken har været i brug før lastningen, lad maskinen køle før lukning op traileren eller begynder transport.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com