Rolle af den medicinske socialrådgiver

07/15/2012 by admin

Rolle af den medicinske socialrådgiver

Medicinsk socialrådgivere er ansat på hospitaler, klinikker og andre medicinsk indstillinger. Denne opgave omfatter mange forskelligartede opgaver har til formål at forbedre livskvaliteten for patienter og deres familier.

Funktion

En medicinsk socialrådgiver er en del af en tværfaglig behandling team, som kan omfatte læger, sygeplejersker, præster, fysioterapeuter og andre sundhed specialister. Socialrådgiveren hjælper patienten til at forstå hendes kursus i behandling, guider patienten gennem processen og engagerer sig i decharge planlægning og patient advocacy. Socialrådgiveren giver også følelsesmæssig støtte og rådgivning til patienter og deres familier.

Typer

Medicinsk socialrådgivere hjælpe patienter med en række forskellige sundhedsrelaterede spørgsmål. For eksempel, i et hospice kan indstilling socialrådgiveren hjælpe en døende patient gøre betydningen ud af hendes liv og forberede døden, mens en socialarbejder i et ambulatorium kan hjælpe en person i remission af kræft finde en lokal støttegruppe.

Fordele

Socialrådgivere er uddannet til at forstå, hvordan en person interagerer med miljøet; i en medicinsk indstilling, kan denne perspektiv være uvurderlige. Medicinsk socialrådgivere vil fortaler for klienter rettigheder specifikt religiøse, kulturelle og racemæssige forskelle angår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com