Angst angreb symptomer & behandling

08/27/2010 by admin

Din puls pounds, din ånde kommer overfladisk og hurtig, og pludselig verden føles farligt. En følelse af de surrealistiske vasker over dig som dine muskler spændte forbereder sig på kamp eller flugt fra faren. Dit bryst strammer, måske endda ømhed.

Denne skræmmende oplevelse er er ikke et hjerteanfald - det er en angst angreb. Din krop er opfatte fare, selvom der ikke er nogen fare på det pågældende tidspunkt, og din krop reagerer i overensstemmelse hermed. En skræmmende og til tider invaliderende lidelse, angst angreb er forholdsvis almindelige; men heldigvis, der er behandlinger.

Funktioner

Angstanfald, også kaldet panik angreb kan komme pludselig. Der måske eller måske ikke udelukker situationer, der udløser dem. Personer med posttraumatisk stress syndrom kan opleve et angreb, når noget minder dem om traume - eksempelvis krigsveteraner kan være følsomme over for lyde af biler tilbageslag eller fyrværkeri. Men for de fleste mennesker lider af panikangst, disse angreb forekomme uden kendte udløsere.

En angst angreb kan forekomme én gang og derefter aldrig ske igen, eller disse angreb kan blive hyppige, invaliderende forekomster.

Symptomer

Hurtige hjerteslag eller følelse af forestående undergang eller umiddelbar fare er klassiske tegn på angst angreb. Andre symptomer omfatter sveden, rysten, hyperventilating, synsforstyrrelser og endda trykken for brystet eller smerte eller smerter andre steder i kroppen.

Identifikation

Da brystsmerter og trykken fra angstanfald nemt efterligner hjerteanfald, eller sjældne situationer selv kunne bringe på hjerteanfald (hos personer med præ-eksisterende hjerte problemer), er det vigtigt at få en præcis diagnose og udelukke andre problemer. Læger kan give folk udviser disse symptomer grundige undersøgelser og prøvninger, selvom patienten er kendt for at lide af post-traumatisk stress syndrom eller har lidt af angst angreb i fortiden.

Behandling

Anti-angst medicin (beroligende midler såsom diazepam) eller antidepressiva og terapi er de vigtigste former for behandling for denne tilstand. Behandling fokuserer normalt på indkredsning tidligere begivenheder, hvis nogen, der kan være medvirkende til aktuelle symptomer. Derudover hjælpe terapeuter normalt angst-ramte finde positive metoder til håndtering af angst-provokerende situationer eller tanker. Angreb måtte stoppe efter bare en kort behandling, selvom nogle mennesker har brug for terapi på ubestemt tid.

Overvejelser

Med behandling udvikle mange måder at gøre med et angreb, når det sker eller afværge angst angreb helt. Hvor godt individer reagerer på behandling, afhænger af en række faktorer.

Motion og en afbalanceret kost hjælper lethed stress og må især gavne dem, der lider af angstanfald.Frygten for at have et andet angreb kan prædisponere en person til at have en. Denne cyklus behandles i behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com