Hvordan fiskeolie fordel polycystisk ovarie syndrom?

04/08/2012 by admin

Insulinresistens

Da fiskeolie indeholder Omega-3 fedtsyrer, kan det hjælpe mindske, og selv afbøde nogle af de symptomer forårsaget af polycystisk ovariesyndrom (PCOS), mest vigtigere insulinresistens. Insulinresistens kan være et resultat af den betingelse, at væsentlige ændrer den måde, hvorpå insulin er produceret eller anvendt i kroppen. Mange kvinder, der lever med PCOS vil udvikle enten præ-diabetes eller fuldgyldigt Type II diabetes, ifølge Mayo Clinic. Ved at tage en fiskeolie supplement, kan en kvinde finde at mindske sin modstand mod den insulin, der produceres i kroppen, at bringe sit blodsukker niveau tættere på (idet det vil sænke) til normalområdet. Undersøgelser er stadig begrænset, om denne fremgangsmåde er faktisk effektive, men der har været nogle positive resultater. Du bør tale med din læge om muligheden af at bruge fiskeolie som led i din behandlingsplan.

Blodtryk og kolesterol i blodet

Mange kvinder, der lever med PCOS er mere tilbøjelige til at udvikle forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal. Ifølge University of Maryland Medical Center, har undersøgelser vist, at fiskeolie kosttilskud (som indeholder Omega-3 fedtsyre) ikke blot kan sænke en persons blodtryk, men også øge HDL-kolesterol ("god" kolesterol) samtidig sænke LDL kolesterol ("dårlige" kolesterol). En række undersøgelser viser faktisk, at tilføje 3 gram fisk olie i en daglig kost kan reducere en persons blodtryk. Dette ville omfatte disse kvinder lider af polycystisk ovarie syndrom.

Depression

Et andet fælles symptom på kvinder lider af polycystisk ovarie syndrom kan inddrage perioder med depression. Omega-3 fedtsyrer har vist nogle fordele, ifølge University of Maryland Medical Center på rent faktisk at reducere intensiteten af disse følelser. Ved at øge mængden af fiskeolie i din kost, menes det, at Omega-3 fedtsyre hovedsagelig hjælper nerver cellerne kommunikerer, hvilket kan føre til en forbedring af bedre sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com