Typer af bakterier i vand på flaske

09/02/2010 by admin

Typer af bakterier i vand på flaske

Flaskevand producenter skal følge omfattende regler og opfylde statslige, nationale og internationale standarder før distribution. Selv efter disse retningslinjer er blevet fulgt, kan bakterier stadig findes i de fleste kommercielle flaskevand. I Texas Syddansk Universitet undersøgelse, blev 35 mærker testet for biologisk forurening. 16 typer af kildevand, seks viste mindre bakteriel forurening. Fra 11 renset og befæstede postevand flasker, var tre forurenet. Men det ikke betyder, at flaske vand ikke er sikkert til konsum, kan det betragtes som farlige for kritisk syge patienter eller personer med nedsat immunforsvar.

Ralstonia Pickettii

Selv om denne type af bakterier normalt ikke forårsager sygdomme i mennesket, har der været Sygehus rapporter i hvilken Ralstonia fandtes pickettii infektioner hos kritisk syge patienter med cystisk fibrose og andre sygdomme. Denne bakterie er rigelige i jorden, og dermed kan være almindeligt forekommende i søen og river vand.

Agrobacterium Rhizogenes

Agrobacterium rhizogenes er mest almindeligt forekommende i jord, som forskellige andre typer af bakterier, der har en negativ indvirkning på planter. Det er blevet rapporteret til at inficere mennesker, der har et svækket immunsystem.

Klebsiella Terrigena

En af de otte mest hyppige årsager til sygdomme i hospitaler er Klebsiella terrigena bakterier. Det er generelt fundet i vand på grund af sin overflod i jorden, men denne bakteriernes evne til at forårsage sygdomme hos mennesker er ukendt. Dette er at det er kun sjældent isoleret fra mennesker.

Acidovorax Temperans og Delafieldii

Acidovorax bakterier findes konstant i vandets slam i rensningsanlæg, fordi det betragtes som en normal del af aktiveret slam behandlingssystemer. Men det er almindeligt forekommende i slam vand, har der været eneste indberettede tilfælde af sygdommen forbundet med Acidovorax bakterier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com