Sådan Plan sunde måltider

02/14/2012 by admin

Sådan Plan sunde måltider

Spise sunde måltider er en vigtig del af opholder sig sunde. Hvis du planlægge, vil at gøre sunde måltider være meget lettere. Hjælp din familie (og dig selv) ophold sunde med godt måltid planlægning. Her er et par tips til at hjælpe dig med at planlægge sunde måltider.

Instruktioner

• Lave en madplan for ugen. Beslutte, hvilke retter du gerne vil og hvad din familie foretrækker. Planlægge, hvad du vil gøre med madrester. For eksempel, hvis du skal stege en kylling, kan sidesten kylling bruges til at gøre en sund kyllingesuppe eller salat. Hvis du ønsker at gøre hamburgere, købe ekstra kød til brug i chili eller tacos. Vælg to eller tre hovedretter at gøre for ugen. Når det kombineres med madrester gjort til et andet måltid, har du sunde måltider planlagt for hele ugen.

• Beslutte, hvilken type af sunde småretter medtage med dine måltider. Supper, salater, coleslaw eller dampede grøntsager er et sundt valg. Side retter kan også være dåse roer, bønner, frisk kogte ris eller kartofler. Omfatte friske eller frosne grøntsager hver dag for sunde måltider. Grøntsager kan være dampet i mikrobølgeovn med meget lidt vand, som ikke kun bevarer farve men vitaminerne. Tænke på at gøre en frugtsalat serveret over hytteost som en sund side parabol.

• Tjek din spisekammer og fryser. Holde din spisekammer og fryser godt fyldt op med grundlæggende. Hvis du har en velassorteret pantry, er det nemt at gøre en hurtig, men sundt måltid. Holde bestande og supper i pantry samt kyllingebryster i fryseren.

• Lave en indkøbsliste for hele ugen. Når du planlægger måltider før tid og gøre din shopping, er det meget lettere at lave et sundt måltid. Ved at handle videre, sparer du tid og penge. Du vil ikke være fristet til at spise fastfood, når fastfood er tilgængelige herhjemme.

• Omfatter frisk frugt og grøntsager i din kostplan, hvis de ikke er tilgængelige derefter bruge frosne produkter. Også tilføje fødeemner høj i calcium og fødevarer, der er høj i fiber for en sund kostplan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com