Probiotiske fødevarer til børn

12/22/2010 by admin

Probiotika kan være en sund og sikker måde at forbedre børns fordøjelsen og bekæmpe infektion. Servering børn med fødevarer, der indeholder probiotika sikrer de få fordele ved levende og aktive kulturer. Selv picky eaters kan finde fødevarer, der indeholder probiotika, der vil behage deres gane.

Historie

Fødevarer, der indeholder probiotika er blevet hæfteklammer af asiatiske kost for hundreder af år, siger SoyInfo.com. Gode kilder af probiotika omfatter yoghurt, miso, soja og gærede og ugæret mælk. Være sikker på at købe yoghurt, der indeholder "levende og aktive kulturer," advarer WhatToExpect.com, og ikke er for høj i sukker.

Fordele

Probiotika kommer fra to grupper af bakterier kaldet Lactobacillus og Bifidobacterium. De er levende mikroorganismer, der er godt for kids' organer, siger WhatToExpect.com, og holde kids' mave skrifter fungerer godt. Spise probiotiske fødevarer hjælper med at opretholde et sundt og stærkt immunforsvar, rapporter SoyInfo.com. Det beskytter også de gode bakterier i børns tarme, hvilket er nøglen til at undgå gær infektioner.

Typer

Pickles og sauerkraut indeholder probiotika lavet under den bejdsning proces. Tangy yoghurt naturel leverer probiotika gennem sin levende og aktive kulturer. En anden probiotika kilde er tempeh, et fermenteret soja-produkt. Ifølge SoyInfo.com, miso, som også er et fermenteret soja-produkt, indeholder probiotika og kan nydes af børn. 1. probiotika hjemmesiden rapporterer, at chokolade indeholder probiotika i et langt større beløb end andre kilder. Forbrugende 13,5 gram---omkring en tredjedel af en candy bar---er nok til at give tilstrækkelige mængder af probiotika.

Probiotiske forbedret fødevarer

For børn, der ikke er fans af naturlige probiotiske fødevarer, har fabrikanter optrappet med kid-venlige produkter, der har tilføjet probiotika. Nestle har en linje af probiotiske drikkevarer til børn, og BioGaia har markedsført en probiotisk halm børnene kan bruge til at drikke deres foretrukne drik. Afstemme sælger veganer Wellness barer, forbedret med probiotika.

Overvejelser

Den mest økonomiske måde at introducere probiotika i børnenes kost er at give dem fødevarer, der naturligvis indeholder probiotika, såsom yoghurt. SoyInfo.com rådgiver mod at lade børn til at indtage store mængder af gærede sojaprodukter, da de indeholder store mængder af natrium. Små portioner er én eller to gange om ugen af tempeh og miso tilstrækkelige til at give probiotika. Når tilbyder pickles eller surkål til børn, overveje at gøre dem derhjemme med dine børn, at give probiotika og kvalitet tid i køkkenet. Og små mængder af chokolade kan være sød, probiotiske-pakket behandler hver gang i et stykke tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com