Sådan anskaffes indlæggelse forsikring

12/23/2010 by admin

Indlæggelse planer er sygesikring planer, der kun dækker opholder sig i hospitalet. Fordelen ved et hospital plan er at de typisk har lave månedlige præmier og dække dig i tilfælde af en katastrofal nødsituation. Selvom hospitalet planer er normalt gennem private forsikringer luftfartsselskaber, den medicinske afsætningsgaranti er undertiden mindre strenge end andre planer, hvilket betyder at du kan undertiden få på dem. Hvis du har præeksisterende tilstande. Ulempen er, at hospitalet planer ofte ikke dækker lægebesøg eller medicin. Hvis du ved hvad du får ind, kan et hospital plan være en billig, men nyttig måde at forsikre dig selv. At opnå en hospital plan er en forholdsvis simpel proces.

Instruktioner

Erhverve en Hospital Plan

• Identificere en plan, som du kan lide og forsikring luftfartsselskab. Kontakt enten transportøren eller en licenseret forsikringsagent for at hjælpe dig gennem denne proces. En anden god ide er at ringe til din lokale hospital for at sikre de accepterer din udbyder. Dette vil ikke være et stort problem, da de fleste hospital planer er offentlige posttjenester, som giver dig fleksibiliteten for at gå til ethvert hospital, der accepterer luftfartsselskabet. Still, sin gode at kende, hvis hospitalet af din præference accepterer forsikring. Med privat forsikring transportørerne kaldes et hospital plan normalt en grundlæggende plan. Den bedste hospital plan er en med en selvrisiko på omkring $2.500. Hvis du kan finde en mindre med anstændig dækning, gå til det, men ikke gå for en højere selvrisiko medmindre der fås ekstra fordele.

• Udfylde en ansøgning og sende den første måned overkurs så forsikring vil træde i kraft straks hvis du er godkendt. Hospital planerne generelt har mindre strenge underwriting end planer hvor den forsikring carrier betaler mere, så du kan have et skud, selv om du har præeksisterende tilstande. Stadig, hvis du er på dyrere medicin, er en kirurgisk kandidat, eller har en væsentlig betingelse, dine chancer er stadig lav til at blive accepteret selv på et hospital plan.

• Overveje at opgradere til en mere fordelagtig plan hvis Flyselskabet accepterer din ansøgning. Et positivt aspekt ved et hospital plan er, at hvis Flyselskabet accepterer du, kan du anmode om en dækning opgradering hvis du ikke har nogen fordringer over en periode. Hvis du nægtes, tale med din agent om hvilke andre muligheder kan være tilgængelig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com