Ankel Kinesio Taping teknikker

12/24/2013 by admin

Kinesio tape er et elastisk bånd, der bruges til at støtte og stabilisere led og muskler uden påvirker omløb og hindrer bevægelse. Kinesio taping bruges i atletik og behandling af forskellige skader herunder forstuvet anklerne, Achilles senebetændelse og meget mere.

Kinesio tape teknikker er almindeligt anvendt på anklen, men har også programmer til håndled, skulder, knæ og andre områder tilbøjelige til muskel- og skade.

Foranstaltning Tape

Det første skridt i taping en ankel ordentligt med kinesio tape er at måle strimler af tape, der kræves for at få arbejdet gjort. Da båndet har en selvklæbende side dækket af et papir opbakning, er det muligt og praktisk at skære alle de passende længder før du begynder at holde det på. Til denne ansøgning behøver du kun to længder af tape.

Fra slutningen af rullen, måle båndet ved at rulle et stykke fra indersiden af anklen lige under ankel ben og gå under hælen og op på ydersiden af ben til lidt over ankel knogler. Klippe båndet ud roll og runde alle fire hjørner. Denne længde af tape vil, afhængigt af størrelsen af foden, være omkring 5-7 inches lang.

Den anden måling begynder på indersiden af anklen ben, overlappende udgangspunktet for det første stykke. Rulle tape rundt på bagsiden af hælen og på ydersiden af foden, stoppe om halvvejs til tæerne. Denne længde af tape vil blive lidt længere end den første, måle 6-8 inches afhængigt af størrelsen af foden. Klippe båndet ud roll og rundt om hjørner.

Tape placering

Fjern papiret opbakning fra det første stykke tape og anvende det forsigtigt på det samme område du målt. Stick tape på indersiden ankel lige under knogle og sted under hælen og op på ydersiden af benet, og sørg for at tape er lun og jævn.

Det andet stykke tape går på samme måde, bare overlappende udgangspunktet for det første stykke og indpakning rundt på bagsiden af hælen og ned langs siden af foden. Gnid alle tape for at sikre, at det er korrekt anvendt og glattes ud. Tilføje et andet lag af tape, hvis du har brug for ekstra støtte.

Achilles metode

I tilfælde af Achilles tendonitis er kinesio tape procedure en smule anderledes, ifølge Runner's World.

Måle et stykke bredt kinesio tape fra bunden af hælen, op på bagsiden af benet til toppen af lægmusklen (typisk omkring 15 inches). Afskårne stykke off roll og betale det tilbage mod bunden af hælen, trække tape op til toppen af achillessenen beliggende på bagsiden af benet direkte bag ankel knogler. Mark længde på toppen af Achilles og holde din tommelfinger på den.

Med en saks, skåret ned i midten af båndet fra kalv muskel ende til det sted, du har markeret i toppen af senen. Runde alle hjørner på den store ende og den afskårne ende (seks hjørner i alt) og skrælle opbakning på endeskorpen og tryk det på plads i bunden af foden.

Hæve tæerne opad og flex achillessenen og trække båndet op, strække det lidt, at splittelsen i båndet. Skrælle den resterende opbakning og sætte en strimmel op udenfor og inde i lægmusklen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com