Hvordan at vide, hvis nogen er en kompulsiv Hoarder

06/30/2014 by admin

Hvordan at vide, hvis nogen er en kompulsiv Hoarder

Vi alle indsamle ting og vi alle har uønsket skuffer og en garderobe fuld af ting vi ikke kan kaste væk. Det er normalt. Men nogle mennesker kan ikke synes at smide noget væk, men de fortsætter med at akkumulere flere ting. Disse folk er måske bare packrats. Det er engang svært at fortælle forskellen mellem sjusket husholdning og kompulsiv hamstring. Hvis du er bekymret om de levende vaner af en elsket, er her fire måder, der kan hjælpe dig med at identificere en kompulsiv hoarder og forslag til at få den kompulsiv hoarder noget professionel hjælp.

Instruktioner

• Se på enkelt gård, bil og garage. Hvis disse steder eller områder er altid stablet med rod, uønsket eller Papirkurv, især hvis bunker aldrig får brugt, flyttet eller smidt ud, kunne dette hamstring adfærd. Tjek skraldespand. Hoarders har typisk ikke meget eller enhver skraldet kassere.

• Overveje enkeltperson adfærd, handlinger og aktiviteter. En hoarder er typisk en perfektionist--intet er nogensinde gjort rigtigt eller i det rigtige sted. Hoarder har problemer med at håndtere hverdagens aktiviteter, svært ved at træffe beslutninger, ikke synes at få organiseret, har begrænsede sociale interaktioner og er overdrevent knyttet til besiddelser.

• Forsøger at komme ind i hjemmet til at kontrollere for rod, såsom stakke af aviser, junk mail eller endda trash. Kompulsiv hoarders har værelser fuld af ting. Det kan være svært at komme igennem gangene og døre. Dræn, bordplader og alle flade overflader er stablet med junk. Huset er typisk beskidt, støvede og fulde af spindelvæv, fordi det er for fuld af rod at rengøre.

• Kig for mange dyr. Kompulsiv hoarders tage nogle gange i snesevis eller endda hundredvis af dyr, holder dem i usunde forhold. Dyrene er typisk små, således at de kan holdes inde og skjult, og ofte dyr, der er underernærede eller ellers dårligt helbred.

• Prøv at få din elskede til at tale med en læge eller mental sundhed professionel hurtigst muligt. Vær opmærksom på at de fleste hoarders ser ikke problemet og vil ikke hjælpe. Selv med behandling er hamstring adfærd svære at styre og næsten umulig at stoppe. Afslår din elskede hjælp, du kan bruge til at kontakte politi eller brandvæsen eller underrette folkesundhed eller dyrevelfærd agenturer, hvis din elskede ens helbred eller sikkerhed er i fare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com