Liste over de mest pålidelige antidepressiva

12/26/2010 by admin

Liste over de mest pålidelige antidepressiva

Antidepressiv medicin anvendes til behandling af depression, angst og andre affektive sindslidelser. De to klasser af antidepressiva, som er mest almindeligt anvendt til behandling af depression i dag er selektive Serotonin Reuptake hæmmere (SSRI) og Serotonin og noradrenalin Reuptake hæmmere (SNRI). FDA har godkendt Celexa, Zoloft og Effexor som pålidelig antidepressiva til behandling af depressive lidelser.

Celexa

Celexa er en SSRI, der behandler depression ved at hæmme genoptagelsen af serotonin, en neurotransmitter, der er ansvarlig for at påvirke mange forskellige mentale funktioner, af nerveceller eller neuroner i hjernen. Ifølge MedicineNet godkendt FDA Citalopram for den kliniske behandling af depression i 1998. Celexas generiske lægemidler navn er Citalopram.

Zoloft

Zoloft er SSRI anvendes til behandling af depression, obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) og andre psykiske lidelser. Zoloft har flere FDA godkendelse end andre mærker af sin art i den langsigtede og kortsigtede behandling af depression, ifølge Zolofts hjemmeside. Zolofts generiske lægemidler navn er Setraline hydrochlorid.

Effexor

Effexor er en SNRI godkendt af FDA til behandling af depression, panikangst og generaliseret angst (GAD). Effexor og andre lægemidler i SNRI klasse af antidepressiva øge niveauet af serotonin og noradrenalin i hjernen til at lave kemiske ubalancer ansvarlig forårsager depression og andre affektive sindslidelser. Effexors generiske lægemidler navn er Venlafaxin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com