Malaika Arora Khan kost

12/19/2010 by admin

Malaika Arora Khan kost

Malaika Arora Khan i Mumbai, Indien er en tidligere video jockey på MTV Indien, en model og en Bollywood skuespillerinde. Nu gift med Bollywood skuespiller Cheries Khan og mor til en forundres fans Khans evne til at forblive sunde og pasform.

Kost filosofi

Ifølge et interview med Indien Times er Khan faktisk imod begrebet slankekure. Skuespillerinden forklarer, "Jeg er ikke stiv, men jeg er meget bestemt, at jeg spiser ret." Hun hævder at spise tre måltider om dagen og forbrænde overskydende kalorier ved motion.

Kost

Mens ikke en traditionel dieter hævder Khan at undgå rødt kød, stegt mad og fedtet fødevarer. Khan også styrer uden om mellemmåltider, at tro det kan ødelægge en sund krop. Skuespillerinden fastholder, at hun har ingen laster, herunder ryge eller drikke.

Fitness

Khan hævder, "Fitness er en integreret del af mit liv og det er ikke begrænset til at arbejde ud." For at holde sig i form på trods af at være mor, Khan kombinerer minutter hendes kærlighed til dans med træning styret af en personlig træner mindst tre gange om ugen for 90 en session. Hendes træning omfatter ofte kickboxing, aerobic og hip-hop dans.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com