Samordning spil for børn

02/11/2014 by admin

Samordning spil for børn

Børnene begynder at udvikle koordination færdigheder fra det øjeblik forældrene placere dem på deres maver som spædbørn til at hjælpe dem lift deres hoveder. Et par spil kan hjælpe dit barn lære færdigheder, at holde dem i form og hjælpe dem med at udvikle koordination.

Sokker

Dette spil kan holde enhver mellemskole barn fnisende, selv om det ikke ville være en god pasform for mindre børn. Har børnene sætte på sokker, de ikke har noget imod at få beskidte. Spredes en plastik tarp på jorden efter en dag med regn. Sætte mudder på toppen af tarp, og sørg for ingen skarpe sten er ved siden af. Børnene glider fra den ene ende af tarp til den anden med formålet at opholder sig på deres fødder. Dans og strækker sig pludselig bliver fjollet med mudder squishing gennem deres sokker og mellem tæerne.

Bold

Har en gruppe af børn står i en linje for dette spil. De passerer bolden tilbage fra person til person ved at løfte det overhead med begge hænder, indtil den når den sidste person. Denne person derefter passerer det fremad med begge hænder under hans ben. De fortsætter, går det over deres hoveder i én retning og mellem deres ben i den anden. Dette spil lærer hånd-øje koordination og giver underholdning.

Kører

Kører spil vil hjælpe børn to og ældre lære koordination færdigheder. Et eksempel er Duck Duck gås. Flere børn sidde i en cirkel. Et barn går rundt uden for kredsen, trykke på hver persons hoved og sagde "and." Når hun rører en hovedet og siger "gås", skal hun køre rundt om cirklen, mens tappet spilleren jagter hende. Børn kan også lave korte stafet løb på en åben mark at få deres hjerte rum op og blive bedre løbere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com