Sådan får du hjælp for afhængighed med nogen forsikring

02/05/2014 by admin

Sådan får du hjælp for afhængighed med nogen forsikring

Narkotika og alkohol afhængighed er ødelæggende og mange misbrugere har brug for hjælp til at bryde cyklussen. Rehabiliteringsprogrammer hjælpe misbrugeren sikkert vænne off narkotika og lære teknikker til at forebygge tilbagefald. Behandlingssteder er overvåget medicinske faciliteter, der tilbyder mange former for terapi. Desværre, mange af disse rehabiliteringsprogrammer er meget dyre og kan ikke dækkes af sygesikring planer. Men lad ikke det store prisskilt være en grund til at undgå behandling, fordi alternative finansieringsmuligheder er ofte tilgængelige.

Prøv støttegrupper

Find en lokal støttegruppe. Støttegrupper tilbyder betydelig hjælp for folk beskæftiger sig med afhængighed af mad, alkohol og narkotika. Selv om de bedste kendte støttegrupper er 12-trins programmer forbundet med Anonyme Alkoholikere, andre støttegrupper findes så godt og kan være forbundet med kirker eller hospitaler. Disse programmer er gratis og kan være meget gavnligt. Imidlertid kan yderligere intensiv terapi også være nødvendigt i de akutte faser af aktive afhængighed.

Opkald hospitaler

Spørg din lokale hospitaler. Mange hospitalssystemer give misbrugsbehandling og kan behandle personer uanset betalingsevne. Hvis du kan skaffe behandling først, kan hospitalets faktureringssystem træne en betalingsordning, baseret på hvad du har råd til.

Gælde for privat bistand

Ansøge om finansiel bistand fra de behandlingssteder, du overvejer. Da omkostningerne ved behandlingsprogrammer er høj, tilbyder mange centre omfattende bistand til patienter, der ikke har råd til deres gebyrer. Som med andre former for bistand, betaling, kan du nødt til at indsende regnskaber for støtteberettigelse formål.

Søge statslig bistand

Rådfør dig med din Statens Institut for sundhed og human services og Spørg, hvis din tilstand tilbyder afhængighed behandlingsprogrammer. Mange stater tilbyde behandling tjenester gratis eller til en nedsat pris. Disse programmer kan også have indkomst støtteberettigelse.

Tips & advarsler

  • Begynder journaling din opsving erfaring, det vil hjælpe dig se, hvor langt du er kommet
  • Begynde i det små men start, så længe du flytter fremad, du er på vej mod genopretning.
  • Hvis du er i en regering sponsoreret metadon program, du bliver nødt til at trække sig tilbage fra programmet før at blive optaget i et program til afvænning fra metadon.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com