Hvordan til behandling af astma med en forstøver

02/08/2011 by admin

Hvordan til behandling af astma med en forstøver

En nebulizer er en maskine, som anvendes til behandling af astma-symptomer. Ligesom en inhalator, en forstøver leverer medicin direkte til dit skrantende lunger, men Thats hvor ligheden ender. Mens en inhalator er afhængig af en patients evne til at koordinere, at tage en dyb indånding med deprimerende aerosol røret for at levere en afmålt dosis af medicin, gør en forstøver arbejdet for dig. Det er derfor det er ofte bruges til behandling af astma hos børn og til behandling af svær astmasymptomer.

Instruktioner

• Tal med din læge om fordele og ulemper ved behandling af din astma med en forstøver. For nogle mennesker er ved hjælp af veterinærlæge tåge levering system af forstøver den bedste behandlingsmulighed, mens andre kan få mere medicinsk nytteværdi fra mundtlige astmamedicin eller tør-pulver inhalatorer. Din læge kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket vil hjælpe dig indånder bedst.

• Bede om recepter ikke kun for de flydende medicin til brug i forstøver, men for forstøver, selv. Mange forsikringsselskaber betaler for nødvendige medicinske udstyr, men kun med en gyldig recept og tilladelse fra en læge. Spørge din læge til at hjælpe du skubber gennem en tilladelse, hvis du har difficultly fik tilladelse til køb af dit forsikringsselskab.

• Købe typen af nebulizer der bedst passer til dine behov og livsstil og Læs vejledningen omhyggeligt. Saml alle dele og teste maskinen, før du skal bruge den. Ligeledes, Sørg for, at du ved, hvordan (og som) medicin til mix i forstøver cup og eller ej skal du tilføje saltvand til dem.

• Behandle alvorlig astma angreb med en forstøver. Når du ikke har styrken til at bruge din nødsituation inhalator, eller har brug at lette din vejrtrækning hurtigt, skal du placere din "nødsituation" medicin i forstøver cup. Sæt masken over dit ansigt eller placere mundstykket mellem dine læber og tænder maskinen, at lade tågen bosætte sig i dine lunger som du inhalere og udånder langsomt.

• Forebygge astmatisk flare-ups ved hjælp af forstøver for forebyggende daglige behandlinger. En af fordelene ved en forstøver, er at det leverer medicin langsomt og jævnt, hvilket giver mulighed for medicin for at bosætte sig i dine lunger. Af denne grund bruge mange patienter med astma maskinen til daglige behandlinger af anti-inflammatoriske medicin.

Tips & advarsler

  • Gemme flydende astmamedicin utilgængeligt for små børn, selv om det er deres medicin. Ved et uheld drikker medicin i stedet for at indånde det kan være farligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com