Hvordan man kan behandle tørre Socket naturligt

02/22/2011 by admin

Hvordan man kan behandle tørre Socket naturligt

Tørre socket opstår, når en tand er blevet udtrukket. Denne ekstremt smertefuld tilstand generelt betyder en tur tilbage til tandlæge eller oral kirurg at have i stikket, pakket med medicineret forbindinger. Nogle gange, kan du dog ikke være stand til at komme til en tandlæge eller ønsker at forsøge at lindre smerten med en naturlige hjem afhjælpe.

Instruktioner

• Brug en sprøjte med en buet spids til at sprøjte vand eller saltvand ind i området socket. Det skyller ud nogen madrester eller andet snavs, som yderligere irriterer området. Gøre det mindst en gang om dagen i flere uger.

• Anvende fed olie til stikket til at mindske smerter. Fortynde olien, da det er stærkt og kan stikke. Du kan finde fed olie, i de fleste naturlige fødevarebutikker og på nogle apoteker.

• Hold is til ydersiden af kæben nær socket-området. Dette reducerer smerten for en kort stund. Det skærer også ned enhver hævelse i området.

• Skyl munden forsigtigt med varmt eller varmt saltvand flere gange en time. Som metoden sprøjte fjerner dette snavs og mad partikler. Salt trækker også væske til området, som vil fremme heling.

• Drik masser af klar væske at bo hydreret. Du skal justere, hvordan du drikker så du ikke irritere området. Undgå at drikke af sugerør eller andre handlinger, at skaber sug i munden.

• Se en tandlæge eller oral kirurg, hvis det overhovedet er muligt at bekræfte smerten er faktisk tørre socket. Nogle tandlæger bruger en pakning med fed olie på det, at holde behandlingen naturlige. Spørg din tandlæge eller oral kirurg om behandlingsmuligheder og naturlige hjem retsmidler for at holde smerterne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com