Forårsager Fosamax slagtilfælde?

02/03/2011 by admin

Fosamax, en osteoporose narkotika, er kommet under beskydning for en potentiel stor bivirkning: slagtilfælde. Ifølge, CNN.com "Kvinder, der har brugt knogle-bygning drug Fosamax er næsten dobbelt så tilbøjelige til at udvikle den mest almindelige form for kronisk uregelmæssig hjerterytme som dem, der aldrig har brugt det" og uregelmæssig hjerterytme kan forårsage slagtilfælde. Du bør diskutere de mulige risici versus fordele med din læge og afgøre, om Fosamax er rigtige osteoporose narkotika for dig.

Uregelmæssig hjerterytme

CNN.com med Chief Medical korrespondent, Dr. Sanjay Gupta, siger, "Forskere fandt, at kvinder, der tager Fosamax har en 86 procent højere risiko for at udvikle atrieflimmer, hjerteflimmer, end dem, der aldrig har taget medicin." Ifølge Guptas rapport anslår University of Washington, at 3 procent af atrieflimren forekomster set ved Universitet læger er relateret til Fosamax. Men British Medical Journal findes nogen sådanne sammenhæng.

Slagtilfælde

Gupta og American Heart Association rapport, at "I atrieflimren, hjertets to små øverste kamre, hjertets forkamre, sitre i stedet for at slå effektivt." Da hjertets forkamre ikke arbejder effektivt, er ikke blodet cirkulerer den måde bør det og det kan føre til blodpropper. Hvis en af blodpropper forlader hjertet og cirkulerer til hjernen, kan det forårsage et slagtilfælde. Gupta, enig med American Heart Association, fastholder, at "omkring 15 procent af slagtilfælde forekomme hos personer med atrieflimren." Slagtilfælde resultere i "pludselig død af hjerneceller på grund af et problem med blodforsyningen. Når blodtilførslen til hjernen er nedsat, kan ilt og vigtige næringsstoffer ikke leveres,"ifølge EuroMedOnline.com.

Læge konsultation

Risikoen for atrieflimren fra Fosamax kan synes mindre, og at forhindre knogletab, der er vigtigere for nogle, men da atrieflimren kan medføre slagtilfælde, bør du diskutere den bedste fremgangsmåde for behandling med din læge. Baseret på British Medical Journal resultaterne rapporteres af Gupta på CNN.com, bør "kvinder med en familie historie af hjertesygdomme, diabetes og fedme" diskutere osteoporose behandlinger end Fosamax med deres læger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com