Sådan finder du en Optometrist, der tager Medicare

07/08/2014 by admin

Medicare modtagere at vælge en optometrist, der tager Medicare kan spare penge og undgå besværet med at betale for ydelser out-of-pocket og derefter venter på Medicare godtgørelse. Den føderale Medicare agentur, Centers for Medicare & Medicaid Services, fastholder en nem online-værktøj til at hjælpe patienter finde en optometrist, der accepterer Medicare.

Instruktioner

Medicare udbyder Register

• At få en liste over Optometrister i et bestemt område, der tager Medicare, gå til den officielle Medicare hjemmeside, medicare.gov.

• Fra kategorien "Søgeredskaber" midt på siden, klik på "Find en læge".

• Klik på knappen "Finde en udbyder" i midten af det næste skærmbillede.

• Mappen indeholder to blå kasser: "Læge Register" og "Andre Healthcare professionelle bibliotek."

Optometrister er opført som læger, så klik på "Læge bibliotek."

• Siden "Find en læge" indeholder en række søgemuligheder.Klik på den lille cirkel til venstre for den ransage valgmuligheder at vælge en søgning baseret på postnummer, by, stat, optometrist's navn eller afstand fra en bestemt by.

• Følg instruktioner for søgemetode valgt:

Postnummer søgning. Indtast postnummer og vælge en afstand fra den angivne postnummer for at søge ved hjælp af fanen pulldown. Klik "Fortsæt". Byen søgning. Skriv navnet på byen i det angivne felt og Vælg tilstanden fra pulldown tab. Angiv afstand for at søge ved hjælp af fanen pulldown og klik på "Fortsæt". Statslige søgning. Vælg staten, fra fanen pulldown og klik på "Fortsæt". County Søg. Vælg en stat ved hjælp af rullemenuen tab. falde i hak "Næste skridt." Vælg en region fra fanen pulldown og klik på "Fortsæt". Navnesøgning. At afgøre, om et anbefalet eller i nærheden optometrist tager Medicare, Angiv mindst de to første bogstaver i hendes efternavn i feltet. Vælg den pågældende stat, og klik på "Fortsæt". • På skærmbilledet "Vælg et Specialty Group" Klik "Optometry" fra pulldown fane og derefter "Fortsæt."

• A Medicare-deltagende optometrist regninger Medicare direkte og kan ikke opkræve mere end det beløb, Medicare tillader. Nonparticipating Optometrister kan se Medicare modtagere men kan fakturere dem direkte for op til 115 procent af Medicare tilladte gebyr.

For at begrænse søgningen til Optometrister, der tager Medicare, Vælg "Deltagende læger."Feltet valgfrit køn præference tillader patienterne at angive han- eller hunstikforbindelse Optometrister. Optometrister, der ikke har indgivet køn oplysninger til Medicare vises i både søge resultater.

Klik for at vælge de foretrukne køn, eller hvis der ikke er nogen præference, klik på "Fortsæt".

• Klik på en læge at se legitimationsoplysninger, deltagelse status, køn, fremmedsprog, praksis adresse og telefon nummer og gruppe praksis navn og steder.

Tips & advarsler

  • Resultater kan være filtreret for at vise kun Optometrister taler bestemt fremmedsprog.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com