Restitutionstid Lap Band kirurgiske procedurer

11/20/2011 by admin

Lap band kirurgi er et effektivt værktøj til vægttab. Proceduren, der begrænser mængden af mad, en patient kan forbruge i løbet af et måltid for at hjælpe med at begrænse kalorier og udgyde pounds. Proceduren er en sikker kirurgi og er mindre drastisk end en gastrisk bypass operation, som ændrer fordøjelsessystemet. Din restitutionstid fra proceduren vil afhænge af dine fremskridt efter operationen.

Kirurgi inddrivelse

Umiddelbart efter lap band kirurgi, vil du ikke kunne indtage noget mere end en slurk af væske. Væsker fortsætte dagen efter proceduren, men du bør være i stand til at drikke lidt mere. Personalet på hospitalet vil give dig med væsker, som har et tilstrækkeligt antal kalorier.

Lægen gør fem små snit udføre proceduren lap band med en laparoskopisk kirurgi. Du kan muligvis forlade hospitalet den samme dag som proceduren. Personalet vil overvåge dine fremskridt efter proceduren for at sikre, at du kan stå og gå, tolerere væsker og forstå din smerte forvaltningsplan.

Pleje i hjemmet

Du skal kunne vende tilbage til arbejdet omkring en uge efter din procedure. Overvåge, hvordan du føler dig til at træffe denne afgørelse. Nogle patienter kan savn lidt længere hen til genoprette og andre er klar til at gå i bare et par dage. Diskutere med din læge den dag du skal vende tilbage til arbejdet.

Du vil kun kunne indtage en flydende kost i de første to uger efter din procedure. Kosten bør bestå af væsker såsom suppe uden kød eller grøntsager, frugtjuice, skummetmælk og frosne popsicles uden sukker.Din nye kost videre til forskellige faser indtil du er i stand til at tolerere fast føde. For de næste to uger efter din flydende kost, kan du begynde at spise purerede fødevarer. Kost for denne fase omfatter kartoffelmos, purerede fisk eller kylling, budding, yoghurt og purerede ærter.

Når du nå det fem-ugers punkt, kan du begynde at indføre bløde fødevarer til din madplan. Ikke Spis noget mad, der er alt for vanskeligt at tygge og sluge. Tygge alle bløde fødevarer grundigt for at undgå kvalme og smerter, når de spiser.

Ny sund livsstil

Ved den sjette uge, er de fleste patienter fuldt tilbagebetalt fra kirurgi.Kosten stopper ikke efter den femte uge. Når du når din sjette uge med nyttiggørelse, vil du begynde at arbejde på din kostplan, som du vil leve med resten af dit liv. Arbejde med din diætist til at gøre mest muligt ud af kosten og tabe vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com