Oplysninger om, hvad læger gøre

10/25/2011 by admin

Læger spiller en vigtig rolle i at holde folk raske og komfortable. De skal studere og træne i mange år, og er godt kompenseres for deres indsats. At være en læge er blevet drøm for mange børn.

Arbejde

Læger diagnosticere sygdom hos deres patienter og administrere behandling af sygdom og skade. De rådgive deres patienter på forebyggende sundhedspleje.

Uddannelse

At være en læge kræver otte års skolegang efter high school. Tre til otte år af opholdstilladelse eller praktik er påkrævet, så godt.

Arbejdspladser

633,000 læger i alt arbejdet i USA i 2006, ifølge Bureau of Labor Statistics. Omkring halvdelen af lægerne på løn arbejdede i private kontorer.

Arbejdspladser

Ansættelse af læger forventes at vokse hurtigere end beskæftigelse inden for de fleste erhverv, ifølge Præsidiet. Læger villige til at specialisere sig i discipliner som intern medicin og OB/GYN vil har de fleste muligheder i fremtiden.

Betale

Bureau of Labor Statistics rapporter, at lægernes lønninger er blandt de højeste i USA. Lægernes løn varierer efter speciale, med narkoselæger på toppen af lønskalaen, at gøre op til $250.000 per år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com