Hvordan at vælge hjertet sundt Hot korn

11/14/2011 by admin

En måde at få et hjerte-sund breakfas er god, gammeldags havregryn. Men denne gang nærende korte er blevet indlæst med gimmicks, konserveringsmidler, kemikalier og masser af sukker. Her er nogle tips og forslag hvordan man holde klar af hvad er forfærdelig og vælge, hvad der er sundt.

Instruktioner

• Høj fiber. Kigge efter en hot korn, der har mindst 4 gram fibre pr portion. Fiber holder dig følelse af mæthed. Der er to typer af fiber. Uopløselige fibre hjælper med regelmæssighed, har været forbundet med et fald i tyktarmskræft og kan hjælpe med at forhindre diabetes. Opløselige fibre kan reducere risikoen for hjertesygdomme. Hot korn har normalt begge former.

• Undgå gimmicks. Hvis det er for godt til at være sandt, er det normalt. Hvis kornets gør krav på sin boks og derefter følger op ved at erklære, at "denne påstand ikke er blevet godkendt af Food And Drug Administration" så har det ingen grund til at være sandt. Også, undgå korn, der er målet mod "Vægttab" eller "Kvinder." De simpelthen opladning mere ved at nå ud til et nichemarked.

• Undgå alt for meget sukker. Sødet korn kan smage fantastisk, men selv om de hævder at indeholde "rigtige" frugt, du sandsynligvis indtager sukker, ikke frugt. Er du bedre stillet købe almindeligt havregryn og tilføje dine egne toppings. Prøve madlavning nogle hurtig havre ovenpå brændeovnen og tilføje i banan, valnødder og en støvregn af honning eller bær med et stænk af mælk eller visse tørrede æbler ringe (skæres i kvarte) med kanel og muskatnød. Dette også gør det muligt at strække en beholder med almindelig havre i mange forskellige smagsvarianter, og lader dig styre mængden af sukker du lægger i. Hvis du skal spise en sødet varme korn, forsøge at finde en, der er ikke mere end 8 gram sukker per portion.

• Varm korn er ikke bare havregryn. Der er mange varme korn, der er fantastisk for smag og hjerte-sundhed (Se ressourcer). Pilespidss 4 korn Plus hør Hot korn indeholder krakket hvede, stål skærer havre, rug og Byg gryn og hørfrø. For solide tekstur, så prøv deres syv korn varme korn, som har hvede, havre, byg, sojabønner, boghvede, majs og hirse. Hodgson Mill havre klid Hot korn er også en stor fyldning, hjerte-sund morgenmad med 6 gram fiber per portion.

Tips & advarsler

  • Bemærk at selvom hot korn hævder at være "Lav i sukker", de normalt er fyldt med kunstige sødestoffer. Kig nøje på etiketten for at se ingredienserne. Kunstige sødestoffer kan forstyrre maver og forårsage allergiske reaktioner.
  • Hvis du ikke er vant til en masse af fiber, tilføje det langsomt til din kost til at lade din krop justerer. Alt for meget på én gang vil chokere dit system.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com